De koop van ons bedrijfspand De koop van ons bedrijfspand

Wegens de toenemende groei van de afgelopen jaren heb ik samen met mijn compagnon besloten om te stoppen met huren en opzoek te gaan naar ons eigen bedrijfspand in Enschede. Echter bleek het aanbod van panden in de omgeving Enschede flink tegen te vallen. Aangezien we een beetje vastliepen in onze zoektocht hebben we maar overwogen hulp in te schakelen van Boers en Lem Bedrijfsmakelaars. Gelukkig hebben ze ons hier weten te helpen bij het vinden van ons eigen bedrijfspand. Hier ben ik samen met mijn compagnon nu één jaar gelukkig gevestigd.

De bedrijfsmakelaar

 

Aangezien wij moeite hadden bij het vinden van een bedrijfspand, hebben wij vorig jaar de hulp van een bedrijfsmakelaar ingeschakeld. Er werd ruime tijd voor ons gemaakt om onze wensen en behoeften goed over te brengen. Hier hebben we onder andere de locatie, prijs etc. besproken.  Met de kennis en ervaring wisten ze binnen no time het geschikte pand voor mij en mijn compagnon te vinden. We werden gebeld dat er 2 bedrijfspanden waren vrijgekomen die eventueel geschikt waren voor ons. Mijn compagnon zijn na het bezichtigen gaan brainstormen en overleggen over wat volgens ons de beste keus zou zijn. Hierbij kwamen we samen tot dezelfde keuze! Het ging allemaal snel, het pand was namelijk al snel beschikbaar. Voor ons tijd om de verhuizing te plannen en de huur van ons huidige pand op te zeggen. We zijn blij dat we de stap genomen hebben en geïnvesteerd hebben in ons eigen pand, waar we nu al meer dan één jaar werkzaam zijn.

 

Samenwonen

Mijn vriendin en ik waren ons al enige tijd aan het oriënteren om te gaan samenwonen. Wegens de drukte in mijn bedrijf en de verhuizing is dit een beetje verwaterd. Toch was dit iets waar we echt aan toe waren, continue op en neer rijden om elkaar te zien vergde namelijk veel van onze tijd. Ik heb destijds contact gehad met een makelaar in Almelo, de plek waar we samen graag ons eerste huis wilde kopen. Na een gesprek met de makelaar hebben wij onze wensen en behoeften besproken. De makelaar had een goed beeld van wat we precies wilden. Al vrij snel nam de makelaar contact met ons op omdat hij een match had gevonden. Na de bezichtiging waren mijn vriendin en ik meteen verkocht. Wij hebben dan ook meteen een bod uitgebracht die later is geaccepteerd. Wij wonen nu gelukkig samen in het mooie Almelo! Het was dus twee keer verhuizen in één jaar tijd, voor mijn bedrijf en privé.

Reageren is niet mogelijk.