Hoe krijg je een stok achter de deur met sporten? Hoe krijg je een stok achter de deur met sporten?

Het nieuwe jaar beginnen met goede voornemens : gezonder leven, afvallen of meer spieren krijgen. Had jij deze voornemens ook voorgenomen dit jaar, maar heb je hierbij moeite of ben je alweer gestopt? Wellicht dat een personal trainer in Enschede je kan helpen om je doelen het komende jaar te behalen. In deze blog lees je meer over de voordelen van een personal trainer.

Voordelen personal trainer

Als je doelen wilt bereiken met sporten, is enige structuur en houvast noodzakelijk. Een goed trainingsschema is de basis voor het behalen van jouw doel. Wil je nog een stapje verder gaan, is een personal trainer wellicht een goed idee. Gebruik maken van een personal trainer heeft zo zijn voordelen.

Persoonlijk trainings- en voedingsschema

Een personal trainer maakt samen met jou een persoonlijk gevarieerd trainingsschema. Wat helemaal op jouw lichaam en sportdoelen is afgestemd. De personal trainer houdt hierbij ook rekening met hoe vaak je wil sporten en hoe snel je resultaat wil en kunt behalen. Ook kunnen ze helpen bij het opstellen van een voedingsschema om nog sneller je doelen te behalen.

Houvast

Je kent het wel, je bent heel enthousiast gestart met je nieuwe trainingschema maar naar een aantal weken zakt de motivatie weg. Het begint vaak met één keer overslaan en voor je het weet ga je helemaal niet meer. Dan is het vaak de vraag wanneer ga je het weer oppakken? Met een personal trainer heb je een afspraak wat vaak meer houvast geeft om jezelf aan je schema te houden. 

Begeleiding

Een personal trainer is een specialist. Ze hebben veel kennis van het menselijk lichaam, sporten en blessures. De kans op blessures zal hierdoor kleiner worden, simpelweg omdat de personal trainer aangeeft wanneer je een oefening verkeerd uitvoert. 

Optimaal resultaat

Met de hulp van een personal trainer haal je een zo optimaal mogelijk resultaat. Het zal tevens ook tijd besparen omdat je alleen de oefeningen uitvoert die helpen jouw doelen te bereiken.

Kan jij wel wat hulp gebruiken van een personal trainer? Schakel dan de hulp van een personal trainer in. Zelf maak ik nu 6 maanden gebruik van een personal trainer in Enschede. Het heeft mij enorm geholpen mijn doelen te behalen!

Reageren is niet mogelijk.