De 3 voordelen van een bedrijfsafval abonnement De 3 voordelen van een bedrijfsafval abonnement

De 3 voordelen van een bedrijfsafval abonnement

Logo afvalbak

De inzameling van uw bedrijfsafval moet u goed regelen. U bent in Nederland verplicht om uw bedrijfsafval op een verantwoorde manier te laten ophalen. Maar u heeft natuurlijk weinig zin om elke keer veel tijd kwijt te zijn aan het regelen van uw afvalinzameling. Daarom is een bedrijfsafval abonnement een ideale oplossing. Wilt u weten wat de 3 grootste voordelen van een bedrijfsafval abonnement zijn? We zetten ze hier voor u op een rijtje.

Voordeel 1: Altijd de juiste containers voor de deur

In uw bedrijf heeft u te maken met verschillende afvalstromen. Voor het recyclen van afval is het belangrijk dat u elk type afval in een aparte container inzamelt. Met een bedrijfsafval abonnement huurt u alle containers die u nodig heeft. Van restafval tot vertrouwelijk papier en van SWILL tot oud papier, er zijn verschillende containers beschikbaar. Daarbij kiest u ook nog voor het formaat container dat het beste bij uw bedrijf past. Een horecabedrijf heeft immers veel meer SWILL afval dan een kantoorpand. Bovendien wordt het scheiden van afval op deze manier een stuk eenvoudiger. Dat is niet alleen fijn voor u, maar ook beter voor de wereld. Zo past een bedrijfsafval abonnement goed bij duurzaam ondernemen.

Voordeel 2: Het afval zo vaak opgehaald als nodig is

Met een bedrijfsafval abonnement kunt u bedrijfsafval laten ophalen op afgesproken tijden. Dit kan bijvoorbeeld wekelijks zijn, maar ook tweewekelijks of maandelijks. U bepaalt zelf hoe vaak het nodig is om de container te legen. Omdat u de momenten van tevoren vastlegt, weet u bovendien altijd waar u aan toe bent. U zet de rolcontainer op de afgesproken dag aan de straat en ’s avonds heeft u gegarandeerd een lege container. U hoeft zich hier verder niet mee bezig te houden. Heeft u toch een keer extra afval waardoor de container sneller vol is dan voorzien? Dan is het altijd mogelijk om een extra lediging aan te vragen. Zo zit u nooit lang met een volle container.

Voordeel 3: Een duidelijke prijs en geen verrassingen

Met een bedrijfsafval abonnement komt u niet voor vervelende financiƫle verrassingen te staan. Bij het afsluiten van het abonnement ziet u direct hoeveel u per maand kwijt bent voor de huur van de container. Weet u dat u de containers voor langere tijd nodig hebt, dan kunt u extra voordelige abonnementen afsluiten. Verandert er in de tussentijd iets waardoor de containers vaker of juist minder vaak geleegd moeten worden? Dan is het abonnement eenvoudig aan te passen.

Reageren is niet mogelijk.