Tijd voor een gezellige familiedag in Nederland Tijd voor een gezellige familiedag in Nederland

Tijd voor een gezellige familiedag in Nederland

Feestje in de tuin

Wij weten als geen ander hoe belangrijk familie is. Daarom is het goed om tijd met je familie door te brengen zolang het nog kan. Samen herinneringen maken, maar ook herinneringen ophalen van de goede oude tijd. Ze zeggen wel eens dat de appel niet ver van de boom valt, dus één ding is zeker. Een gezellig weekend wordt het zeker! Wat kun je nou zo allemaal doen tijdens het weekend met elkaar. Wij geven alvast een aantal tips om het weekend vorm te geven. De slingers ophangen moeten jullie alleen zelf nog even doen.  

Waar gaat de reis naar toe?

Met de hele familie met het vliegtuig, of urenlang in de auto gaat vaak een brug te ver. Gelukkig zijn er genoeg mooie groepsaccommodaties te vinden. Bij een particulier of juist op een vakantiepark in Nederland te. Het park heeft als voordeel dat je geen tijd kwijt bent aan onnodige klusjes. Alles is hier namelijk aanwezig. Met knijpers de was ophangen is verleden tijd: veel vakantieparken in Nederland zijn voorzien was een wasserette met drogers! Lekker snel weer fris, geen omkijken meer naar: zoals het hoort op vakantie.  

Hier vind je rust en ruimte en hoeven jullie je geen zorgen te maken om de kinderen. Die vermaken zich prima in de tuin, op de speeltuin of in het zwembad van het park. Zo kunnen jullie op je gemak heerlijk bijkletsen. Daar gaat een familiedag nou eenmaal om!

Rust in het bos

Een echte aanrader is een huisje in het bos, bijvoorbeeld op de Veluwe of in Drenthe. Hier stap je uit jullie accommodatie en sta je direct in de natuur. Klaar voor een wandeling of groepsactiviteit. Blijven jullie toch bij het huisje. Dan genieten jullie van de rust en al het groen wat de natuur te bieden heeft. Knabbelende eekhoorntjes en fluitende vogeltjes naast de deur. Hier vinden jullie rust en ruimte en hoeven jullie je geen zorgen te maken om de kinderen. Die vermaken zich prima in de tuin, op de speeltuin of in het zwembad van het park. Zo kunnen jullie op je gemak heerlijk bijkletsen. Daar gaat een familiedag nou eenmaal om. Klinkt lang niet gek, toch? 

Verfrissing aan het water

Het strand is ook een fantastische locatie voor een familieweekend. Vooral in de zomer kan de hele familie zich hier optimaal vermaken. Liggen op het strand of met zijn allen lekker beachvolleyballen. Jullie doen vooral de kinderen hier een grote lol mee, wanneer ze het hele weekend een lekkere frisse duik kunnen maken. Je kan natuurlijk voor de drukke badplaatsen gaan, maar met de hele familie is het geen gek idee om juist een rustigere locatie uit te zoeken, bijvoorbeeld op een vakantiepark in Zeeland

Een familiedag gaat om familie. Locatie is secundair, maar kan zeker bijdragen aan een zorgeloos weekend met tijd voor elkaar. Er is genoeg keus. Jullie moeten alleen zelf de keus nog even maken! 

Reageren is niet mogelijk.