De 3 plekken in Dordrecht voor extreme sporten De 3 plekken in Dordrecht voor extreme sporten

De 3 plekken in Dordrecht voor extreme sporten 

In Dordrecht zijn er veel verschillende sportlocaties. Wanneer je houdt van uitdaging, kies je voor een extremere sport. Denk hierbij aan boksen of een intensieve bootcamp. Of het nu zomer of winter is, voor extreme sporten ben je in Dordrecht zeker op het goede adres. Ben je benieuwd naar de top drie plekken in Dordrecht voor extreme sporten? Lees dan snel verder, want je vindt het in dit artikel.

Sporten in Dordrecht

In Dordrecht zijn er veel mogelijkheden om extreme sporten uit te oefenen. Extreme sporten zijn sporten waar gevaar aan verbonden is. Dit wil niet zeggen dat de sport altijd gevaarlijk is, maar wel dat je altijd tot het maximale wordt uitgedaagd. Voor de één is dit dus al bij een intensieve bootcamp, voor de ander is dit surfen of mountainbiken. De beste plekken in Dordrecht om dit soort sporten uit te oefenen, vind je hieronder. 

1. Stockholm Gym

Stockholm Gym is een prachtige sportschool in Dordrecht. Hier is het mogelijk om verschillende sportactiviteiten uit te oefenen. Zo doe je mee aan een intensieve HIT training, een bootcamp of boksen. Je krijgt hier altijd goede begeleiding, helemaal wanneer je een beginner bent. Ben je dus op zoek naar wat meer uitdaging in het sporten, maar wil je het nog een beetje opbouwen? Dan is dit een geschikte locatie voor jou.

2. NatuurlijkSportief

Bij NatuurlijkSportief sport je, zoals de naam al doet verklappen, in de natuur. Je sport hier niet alleen in de natuur, maar je gebruikt ook attributen uit de natuur. Denk aan het optillen en verplaatsen van boomstammen of hangen aan takken van de bomen. Hier word je ultiem uitgedaagd op verschillende vlakken. Je traint hier individueel of in groepen, met een personal trainer of alleen.

Warming up groepstraining

3. Surfvereniging Windkracht

Wanneer je nog een stapje extremer wil, kies je voor een surfles bij surfvereniging Windkracht. Voor zowel jong als oud, beginner of gevorderde zijn hier surflessen beschikbaar. Je leert hier alle kneepjes van het surfen en wordt dan ook ultiem uitgedaagd. Alle surf-benodigdheden liggen al voor je klaar, het enige wat jij nog hoeft te doen is oefenen en het water op. 

Extreme sporten vind je door heel het land, maar in Dordrecht ben je ook zeker op het goede adres. Bij verschillende sportscholen en verenigingen kun je terecht om lekker fit te worden. Kijk goed naar wat het beste bij jou past, zodat je snel met jouw favoriete (extreme) sport begint en jezelf lekker kan uitdagen.

Reageren is niet mogelijk.