In 3 stappen verhuizen In 3 stappen verhuizen

Verhuizen is niet het leukste klusje om te doen, maar moet wel gebeuren als je in een nieuw huis gaat wonen. Bespaar jezelf tijd, moeite en geld en volg dit handige stappenplan of kijk voor verhuisbedrijf Utrecht. In dit artikel wordt een stappenplan uitgelegd met een paar tips van verhuisbedrijf Utrecht waardoor verhuizen een stuk efficiënter kan. Veel mensen ervaren veel stress omdat ze in tijdnood komen of omdat spullen kwijtraken of beschadigen. Door dit stappenplan te volgen verklein je die kans significant. 

Stap 1: De voorbereiding

Een goedlopende verhuizing begint bij de juiste voorbereiding. Door je goed voor te bereiden krijg je meer rust en heb je meer overzicht. Bij verhuizen raak je het overzicht namelijk vaak kwijt. Schrijf voor jezelf bijvoorbeeld een lijstje op met de belangrijkste dingen. Bereken ook gelijk je verhuis volume. Hierdoor weet je hoeveel verhuisdozen je moet bestellen en kan je eventueel je verhuisbedrijf goed informeren. 

Stap 2: Interieur inpakken

Voor alle verschillende spullen zijn er verschillende manieren hoe je het beste kan inpakken. We hebben hier een paar handige tips voor. Breekbare spullen zoals glazen kan je omwikkelen met handdoeken. Zo zullen ze minder snel breken tijdens het vervoer. Stop kleding in vuilniszakken. Die zijn goedkoop en makkelijk te vervoeren. Grote meubels kan je het best met folie verhuizen. Zo is de kans op beschadiging het kleinst.

Stap 3: Vervoer en uitpakken

Als alles is ingepakt kan je gaan vervoeren en uitpakken. Met een beetje hulp van vrienden en familie kan je in een paar keer heen en weer rijden je hele interieur verhuizen. Zo niet, kun je budget uitbesteden aan een verhuisbedrijf. Pak eerst de grote meubels uit. Op die manier loop je minder snel tegen verrassingen op bij het opnieuw inrichten. 

Bespaar jezelf stress en moeite en volg dit stappenplan. Het is natuurlijk niet zo dat je het precies zo moet doen, je kan ook je eigen versie maken. Zoek meer tips op en begin zo snel mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.