De meest voorkomende iPhone reparaties De meest voorkomende iPhone reparaties

De meest voorkomende iPhone reparaties

IPhones blijven ongekend populair in Nederland. Na Samsung is het dan ook het smartphonemerk met het grootste marktaandeel. Alhoewel de smartphones steeds sterker – en ook duurder – worden, zit een ongeluk in een klein hoekje. Soms ben je onhandig en laat je jouw iPhone uit jouw handen vallen, en soms is het device ook gewoon het slachtoffer van slijtage. GSM Paradise repareert dagelijks meerdere telefoons en heeft dan ook de vaakst voorkomende reparaties aan iPhones op een rijtje gezet.

Scherm

In de meeste gevallen – je ziet hem waarschijnlijk al aankomen – ontstaan er bij de iPhone problemen aan het scherm. Al ben je nog zo voorzichtig, je kunt bijna niet voorkomen dat je het device een keer laat vallen. En laat je nou net het ongeluk hebben dat de smartphone verkeerd terecht komt en dat er een barst in het scherm ontstaat. Ruim de helft van de reparaties die GSM Paradise aan iPhones uitvoert, hebben dan ook betrekking op het scherm.

Behuizing

Het scherm kan gezien worden als het meest kwetsbare onderdeel van de Apple telefoon, maar ook de behuizing (achterkant) is regelmatig het slachtoffer van schade. Dit lijkt minder erg dan het scherm – het heeft namelijk geen invloed op wat je op het scherm kunt zien – en in de meeste gevallen kun je jouw device dan ook normaal blijven gebruiken, maar het kan zeker geen kwaad om hem even na te laten kijken. Is de schade namelijk ernstig, dan bestaat de kans dat er onherstelbare schade wordt gevormd wanneer je het defect niet laat verhelpen.

Oplaadgedeelte

Ongeacht de schade aan jouw iPhone, opladen is nooit echt het probleem. Toch kan ook hier een defect ontstaan, meestal door langdurig gebruik. Niet iedereen legt zijn telefoon netjes neer als deze in de oplader zit, en het oplaadgedeelte, ook wel de connector genoemd, heeft het dan ook regelmatig zwaar te verduren. Kan je jouw smartphone niet meer opladen? Koop nog geen nieuwe, maar laat het oplaadgedeelte van jouw iPhone eerst repareren bij GSM Paradise!

Reageren is niet mogelijk.