Plastic bekers, van alle gemakken voorzien Plastic bekers, van alle gemakken voorzien

Plastic bekers, van alle gemakken voorzien

Men denkt bij plastic bekers vaak aan van die witte bekertjes die bij een waterkoeler staan. Daar heeft u natuurlijk gelijk in, maar plastic bekers kunnen voor veel meer doelen gebruikt worden. In de basis wordt er namelijk al een verschil gemaakt tussen koffiebekers voor warme dranken en plastic bekertjes voor koude dranken. Het is tevens mogelijk om plastic bekers te gebruiken als promotiemiddel!

Koffiebekers voor warme dranken

Koffiebekers die bedoeld zijn voor warme dranken zijn over het algemeen wat dikker en steviger dan andere plastic bekers. Omdat het wat dikker is, is de beker minder gevoelig voor hitte. Dit zorgt er tevens voor dat de koffiebeker niet vervormt bij hoge temperaturen. Een ander voordeel van deze plastic koffiebekers is dat ze steviger zijn en mogelijk zelfs vaker gebruikt kunnen worden. In vergelijking met wegwerp plastic bekertjes gaan ze in elk geval een hele avond/dag mee.

Plastic bekertjes

Plastic bekertjes komen op de werkvloer natuurlijk van pas wanneer er koude dranken worden genuttigd. Dit is natuurlijk traditioneel zo bij de waterkoeler waarnaast witte bekertjes moeten staan. Andere dranken kunnen natuurlijk ook genuttigd worden in deze bekertjes. Ook warme dranken zijn te nuttigen uit deze plastic bekers, hoewel ze wel vatbaar zijn voor hitte en er eigenlijk niet voor gemaakt zijn. Bij evenementen, vergaderingen, bezoek, etc. kan een voorraad van deze plastic bekers ervoor zorgen dat alles soepel verloopt en iedereen van alle gemakken voorzien is.

Goedkope promotie met bekers

Een ander voordeel van het gebruik van plastic bekers is dat er promotie mee gemaakt kan worden. Je zal je afvragen hoe een plastic bekertje nou voor promotionele doeleinden gebruikt kan worden. Nou, het is mogelijk om voor relatief goedkoop de bekers te laten bedrukken met een boodschap of logo. Gezien de trend waarin plastic koffiebekers steeds meer gebruikt worden in het dagelijks leven en deze regelmatig gedeeld worden via social media, is dit een echte kans. Vooral stevigere plastic bekers kunnen mooi bedrukt worden en leveren enerzijds een professionele uitstraling en anderzijds de kans om je klanten onbewust al te beïnvloeden. Dé plek waar je je plastic bekers kunt kiezen, bestellen én laten bedrukken, is koffiebekerbestellen.nl.

Reageren is niet mogelijk.