WP Provider WP Provider

WP Provider

WP Provider biedt klanten de mogelijkheid om meerdere websites op een eenvoudiger manier te beheren en te versnellen. WP Provider biedt snellere hosting services dan welke hostingprovider dan ook. De laadtijden gaan naar beneden waardoor klanten soepeler door de webpagina’s kunnen navigeren. De bezoekerservaring wordt verbeterd en als gevolg zullen deze potentiële klanten langer op de sites aanwezig blijven. Daaruit volgt een beter resultaat door de verhoogde conversies.

WP Provider maakt gebruikt van hardwaretechnologieën en een combinatie van geavanceerde software en professionele technieken in het systeembeheer. Daarmee creëren wij een veiligere en snellere hostingomgeving voor uw bedrijfswebsite wat de belevenis bij bezoekers verbetert. WP Provider biedt WordPress gebruikers zodoende een extra steun in de rug.

Sneller maken van websites

Wenst u uw WordPress website sneller te maken? Dan kan WP Provider u daarbij helpen. We bieden de nieuwste technologie waardoor de hosting beter is dan ooit tevoren. Hoe korter de laadtijden zijn van pagina’s des te beter het is voor de kwaliteit van de bedrijfswebsite. Veel mensen kunnen afhaken als het allemaal te langzaam laadt waardoor u kostbare leads kunt kwijtraken. Dat betekent dat het sneller maken van websites door WP Provider niet alleen goed is voor de naam van bedrijven die van onze services gebruikmaken, maar dat het tevens rendement oplevert. Kies daarom voor de middelen die wij u als marketeer of webdesigner aan kunnen bieden. WP Provider maakt het u gemakkelijk door de snelheid op serverniveau te verbeteren.

Comfort met beheren van sites

Wilt u groot comfort tijdens het beheren van uw sites dan is WP Provider daar ook een uitstekende keuze voor. Voor het beheer van overige software kunt u in de weer met AVK Training & Coaching. Aan de achterkant heeft men beschikking over een handig controlepaneel waarmee men eenvoudig email accounts kan creëren, maar ook nieuwe MySQL databases en dergelijke. Men kan monitoren vanuit het dashboard en backups kunnen met eenvoud worden hersteld met WP Provider’s WordPress software.

Reageren is niet mogelijk.