Van der Zeeuw Administratie voor zorgeloos ondernemen Van der Zeeuw Administratie voor zorgeloos ondernemen

Van der Zeeuw Administratie voor zorgeloos ondernemen

Van der Zeeuw Administratie zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt ondernemen. De diensten die Van der Zeeuw Administratie aanbiedt stelt een ondernemer in staat om zich te richten op zaak die hij of zij runt zonder zich te hoeven druk te maken om de boekhouding. Dergelijke taken kunnen heel wat tijd in beslag nemen waardoor men niet prettig meer onderneemt. Men wil liever die tijd dat men met pen en papier of een smartphone aan de slag gaat om de jaarrekeningen te doen anders besteed wordt.

Met ons allround administratiekantoor kan dat. Laat daarom de administratieve taken aan onze professionals over die ervoor zorgen dat alle papieren en mappen in orde zijn. Daarbij gaat het dan om digitale gegevens aangezien we alles online in de cloud beheren. Heeft u vragen over onze werkwijze of over hoe u profijt kunt hebben van onze administratieve services kunt u contact opnemen met Van der Zeeuw Administratie via de telefoon of de email.

Diensten die we verlenen

De diensten die Van der Zeeuw Administratie verleent zijn zeer divers. Zo kunnen we de complete boekhouding doen waardoor u uw handen weer vrij heeft en aan de slag kunt gaan met ondernemen. Maar u kunt ons ook inzetten wanneer u een startend ondernemer bent en regelmatig ondersteuning en advies wilt. Men kan dan intensieve begeleiding krijgen en tegen scherpe tarieven onze hulp inschakelen. We helpen met de allereerste stappen zoals het naar de KvK gaan en een officieel registratienummer aanvragen en dat soort zaken. Ook kunnen we daarbij naar de bank gaan en een lening helpen aanvragen.Van der Zeeuw Administratie kan daarnaast helpen met boekhouden, salarisadministratie, omzetbelasting en jaarrekeningen maken.

Boekhouding en administratie

Voor topkwaliteit boekhouding kan Van der Zeeuw Administratie het crediteuren- en debiteurenbeheer in handen nemen. Verder kan men een calculatie doen voor het voorraadbeheer, de deadlines bewaken en managementrapportages afgeven. Onze administratieve medewerkers kunnen salarisstroken verstrekken en aangiften van loonheffingen doen. Zo kan Van der Zeeuw Administratie alles bieden wat u als ondernemer nodig hebt aan boekhouding.

Reageren is niet mogelijk.