Een motor theorie cursus in Zwolle Een motor theorie cursus in Zwolle

Een eendaagse motor theorie cursus in Zwolle helpt je in een hoog tempo aan alle kennis die je nodig hebt voor het halen van je motor theorie examen. In dit artikel lees je alles over een eendaagse motor theorie cursus in Zwolle. Hierdoor kom je erachter of zo’n eendaagse cursus iets voor jou is.

De eendaagse motor theorie cursus

De eendaagse motor theorie cursus is een cursus voor mensen met weinig tijd. Je begint vroeg op de dag om zo veel mogelijk tijd te hebben voor het leren van alle theorie. Dit gebeurt in hoge snelheid om te zorgen dat wel alle theorie behandeld kan worden. Gedurende de cursus leer je bij sommige delen theorie handige trucjes om het beter te onthouden. Om de cursus zo succesvol mogelijk te volgen is het verstandig om goed actief mee te doen. Daarbij moet je ook goed opletten, net zoals in een klaslokaal, alleen gaat het hier nog even wat sneller.

 

Ben je bang dat een eendaagse cursus niet voor jou is omdat het tempo te hoog is? Kijk dan eens naar een meerdaagse cursus of verschillende online theorie cursussen.

 

Het motor theorie examen

Bij een eendaagse motor theorie cursus ga je op dezelfde dag nog het theorie examen maken. Je gaat met alle kandidaten naar het examencentrum van het CBR om het examen te maken. Dit examen heeft 50 vragen. Deze 50 vragen gaan over verkeersregels, verkeersinzicht, verantwoord rijgedrag, milieu en voertuigtechniek. Daarnaast zijn er ook verschillende soorten vragen zoals meerkeuze vragen, sleepvragen, ja/nee vragen en open vragen.

 

Van alle 50 vragen moet je er minimaal 44 goed hebben om te slagen. Dit betekent dat je 88% goed moet beantwoorden. Dit is een erg hoog percentage. Door het volgen van een cursus heb je wel een stuk grotere kans om dit te halen.

Reageren is niet mogelijk.