Direct Geslaagd leert je wat je moet doen als er een rood lampje op het dashboard brandt Direct Geslaagd leert je wat je moet doen als er een rood lampje op het dashboard brandt

Direct Geslaagd leert je wat je moet doen als er een rood lampje op het dashboard brandt

Weet u wat er allemaal onder motorkap gebeurt als  er een lampje begint te branden? Als het antwoord op deze vraag nee is heeft u nog wel wat werk te verzetten voor de theoriecursus. Gelukkig kunt u tegenwoordig binnen een dag alle theorie leren door middel van de cursussen van Direct Geslaagd. Op https://directgeslaagd.com/ kunt u zich direct aansluiten voor een van de cursussen. Om u alvast een handje op weg te helpen, zetten wij in dit artikel alvast een aantal onderdelen van de theorie op een rij voor u!

De kleur van de lampjes op het dashboard

Is het u al eens opgevallen dat er een heleboel lampjes op het dashboard van de auto zitten? Dan is het belangrijk om te weten wat de kleur van het lampje inhoudt. Elke autofabrikant bouwt dezelfde lampen in zodat het voor elke bestuurder duidelijk is wat het betekend. Als het lampje oranje brandt, kunt u nog wel een stukje door rijden. Doe dit wel direct richting de garage want er kans iets ernstigs aan de hand zijn. Brandt het lampje rood? Dan kunt u beter direct stoppen met rijden en de wegenwacht of garage bellen.

Dit zijn de belangrijkste lampjes 

Als het olielampje op gaat lichten is het oliepeil te laag. Rijdt dan zeker niet door! Het is namelijk erg schadelijk voor de motor om door te rijden als het olie niet op peil is. Als u de olie bij zal vullen tot het juiste niveau zal het lampje waarschijnlijk doven. Is dit niet het geval? Neem dan contact  op met de garage of de wegenwacht.

100% slagingskans 

Wilt u met 100% zekerheid slagen voor uw theorie-examen? Dan moet u zich aanmelden voor de cursus van Direct Geslaagd. De cursisten zullen u binnen een periode van een dag alle benodigde theorie bijbrengen!

Reageren is niet mogelijk.