Mickey Mouse dekbedovertrek Mickey Mouse dekbedovertrek

Mickey Mouse dekbedovertrek

Een Mickey Mouse dekbedovertrek kan men in onze webshop vinden. Dit Disney icoon is bij ieder bekend en menig is met zijn avonturen opgegroeid. Genoeg reden om er een Mickey Mouse dekbedovertrek voor te hebben. De huidige generatie kent deze muis vooral van zijn verhalen in het clubhuis. Daar beleeft hij met zijn vrienden verschillende avonturen.

De kleurrijke Mickey Mouse dekbedovertrekken zijn omkeerbaar en kunnen dus op twee manieren gebruikt worden. Als je dus de kinderslaapkamer van jouw zoon wenst te versieren met deze Disney figuur dan kan je daarvoor terecht in onze webwinkel waar je alle Mickey Mouse dekbedovertrekken kunt vinden.

Mickey Mouse dessins

Men kan een Mickey Mouse dekbedovertrek met unieke dessins aanschaffen voor in een jongensslaapkamer. Dit symbool is ontstaan uit een tekenfilm met een konijn van Universal Studio. toen Disney de rechten over dit karakter verloor bedachten ze deze muis die nu op een Mickey Mouse dekbedovertrek te vinden. Deze overtrekken zijn in vele varianten te vinden. Zo zijn er sportieve motieven, maar ook vrolijke en liefdevolle dessins. Zo kan men ook dergelijk kinderbeddengoed krijgen met Minnie Mouse. En bij elk Mickey Mouse dekbedovertrek zit altijd een bijpassende kussensloop. Laat je inspireren door alle beschikbare dessins online, kijk daarvoor in onze online shop voor Mickey Mouse dekbedovertrekken.

Makkelijk onderhoud

Je kan een Mickey Mouse dekbedovertrek makkelijk onderhouden. Het kan op 40 graden gewassen worden met een wasmiddel dat geschikt is voor bonte was. Op die manier kan je de fraaie kleuren voor lange tijd behouden. Op lage temperaturen kan men de het drogen. In elk geval is het verstandig om de wasvoorschriften te lezen. Je weet in elk geval dat als je een Mickey Mouse dekbedovertrek op de juiste wijze schoonmaakt je zeer weinig kans creĆ«rt op beschadigingen. Verder kan men beide kanten van het overtrek gebruiken. Dat maakt het makkelijk om zo’n dekbedovertrek langer te hanteren.

Reageren is niet mogelijk.