Kom tot rust in de Zanding. Kom tot rust in de Zanding.

Deze dagen zijn wij alleen maar bezig met werken. Op kantoor, thuis in de woonkamer of aan de eettafel. Een tijd zoals deze kan lastig zijn voor onze mentale gezondheid. Daarom is het goed om er even tussenuit te gaan. Of dit nou alleen is of met meerdere mensen, het is altijd goed om even uit de normale dagelijkse activiteiten te stappen. Daarom hebben wij een goede plek uitgezocht: de Zanding. Je kunt hier prima terecht voor een vakantie, met hoeveel personen je ook wilt zijn. Wil je graag alleen gaan? Dan kun je er terecht voor een solo retreat of tiny house. En als je met meerdere mensen een weekendje weg wilt, kun je er terecht voor een luxe buitenhuis, modus-L of wellness lodge. Ook ligt het park dicht in de buurt van de Veluwe. Bekijk hieronder waarom jij naar de Zanding kunt gaan om je even te onttrekken van de dagelijkse activiteiten. 

Een met de natuur

De Zanding bevindt zich nabij de veluwe. Je wordt zo goed als wakker in de natuur, zonder dat je in een tentje in het bos hoeft te liggen. Bij de Zanding kun je terecht in een van de vele tiny houses of luxe woningen, het moment dat je de deur uitstapt, bevindt je je in de natuur. In de Veluwe kun je heel goed wandelen. Er zijn namelijk veel wandelroutes aangelegd voor de sportieve vakantiegangers. 

Kom niks tekort

Bij de Zanding kom je niks tekort. Buiten het feit dat er hele luxe woningen te vinden zijn, ligt de Zanding ook binnen een kleine afstand van Arnhem en Apeldoorn. Dus als je van een combinatie van natuur en de stad houdt, kun je hier goed terecht. Voor de sportievelingen is het ook een leuke uitdaging om naar deze plekken te fietsen. En even op adem te komen bij een van de vele terrasjes.

Reageren is niet mogelijk.