Hotelschip Rotterdam Hotelschip Rotterdam

Hotelschip Rotterdam

Wilt u eens wat anders. Dan kunt u hotelschip Rotterdam uitproberen. Bij ons luxe hotelschip Rotterdam kunt u een nacht boeken als u een bijzondere locatie wilt. Dat kan zijn om iets te vieren, om een romantisch dagje uit te gaan of om een zakelijke ontmoeting in stijl te regelen. Onze hotelboot is daarvoor uitermate geschikt.

Daarnaast is de plek waar ons hotelschip is gelegen ook ideaal. Vlakbij het centrum van de stad Schiedam ligt u op steenworp afstand van het bruisende en interessante stadsleven. Men kan er naar een museum gaan, er zijn tal van cafetaria en restaurants waar men een hapje kan eten of wat kan drinken. Er is in de buurt van onze boot genoeg te doen. Maak daarom een reservering voor ons hotelschip in Rotterdam en u zorgt voor een stijlvolle overnachting.

Hotelboot met mooie inrichting

Onze hotelboot in Rotterdam heeft een zeer mooie inrichting. De meubels hebben een antieke stijl. Dit geeft een elegante en sfeervolle indruk. Er zijn verder in ons hotel vier verschillende slaapkamers waar men uit kan kiezen. Deze hebben ieder een eigen inrichting en stijl. Zo kunt u bij ons hotelschip uit Rotterdam altijd iets kiezen wat bij u past. De wanden zijn afgestemd op de kleuren van het dekbed en de vloeren. Zo is alles tot op de detail uitgezocht. Wil men dus in zo’n mooie ruimte overnachten? Dan kunt u daarvoor contact met ons opnemen en een kamer reserveren in het hotelschip Rotterdam dat tevens vlakbij Schiedam en de stadskern gelegen is.

Goede locatie voor uitgaan

Mocht u een goede locatie willen voor het uitgaan? Dan kunt u ons hotelschip Rotterdam kiezen. Wij zijn als hotel vlakbij het stadscentrum van Schiedam gesitueerd. Daar kunt u naar musea, zijn er molens te bezoeken en kunt u de distilleerderij tegenover ons bezichtigen. Verder zijn er bij ons schip vele eetgelegenheden. Boek daarom een nacht bij ons hotelschip in Rotterdam en maak het uzelf gemakkelijk wat betreft uitgaan. Ook kunt u in andere locaties overnachten. Golden Green Hotels biedt u een alternatieve overnachtingsplaats.

Reageren is niet mogelijk.