Dansen bij In Motion Dansen bij In Motion

Dansen bij In Motion

Het is mogelijk om te dansen bij In Motion Dans. Er zijn tal van verschillende stijlen die men kan beoefenen. Zo is er streetdance, hiphop, breakdance en jazzballet. En voor de allerkleinsten is er peuterdans en Kids Swing. Mocht men alleen geïnteresseerd zijn in bewegen dan kan men ook pilates doen, yoga, tai chi of zumba. Je kan dus je danspassen oefenen bij In Motion Dans, maar je kan ook helemaal tot rust komen.

Je kan in onze dansschool in Helmond je eerste danservaringen opdoen door een gratis proefles te nemen. Zo kan je erachter komen of je het wat vindt. De opties die je bij In Motion Dans hebt zijn talrijk. Je kan dansen om er beter in te worden of om er fitter van te worden. Er zijn mogelijkheden voor volwassenen en kinderen. Kom daarom dansen bij In Motion Dans.

Breakdance oefenen

Je kan bij In Motion Dans breakdance oefenen. De professionele breakdancers kunnen jou de fijne kneepjes leren waardoor jij ook als een pro kunt dansen. Breakdance wordt ook wel breaking of b-boying of b-girling genoemd. Het is eind jaren 70 ontstaan en gaat samen met graffiti, met rap en hiphop. Het bestaat uit verschillende vormen zoals footworks, wat vanuit een gehurkte positie gedaan wordt. En zo is er top rock, wat staand dansen is. En verder zijn er powermoves en freezes. Men kan op die manier leren dansen bij onze dansschool. Wil je dus leren breakdancen kom dan naar In Motion Dans.

Zumba lessen volgen

Het is bij In Motion Dans mogelijk om zumba lessen te volgen. Hierbij wordt fitness tezamen met ritmische muziek toegepast om voor meer beweging en een fitter lichaam te zorgen. Zumba is er voor jonge en oude mensen. De danscombinaties zijn eenvoudig en makkelijk te onthouden. Het is een Colombiaanse dansstijl die in de jaren 90 is bedacht. Het is een mix van andere stijlen zoals salsa, merengue, cumbia en axé. Wil je zumba doen dan kan je deze lessen volgen bij In Motion Dans.

Reageren is niet mogelijk.