Oomen opslagplaats Oomen opslagplaats

Oomen opslagplaats

Zoekt u een tijdelijke opslagplaats waar u uw spullen kunt neerzetten? Met een Oomen opslagplaats is het mogelijk om inboedel en andere kostbaarheden voor een kortere of langere duur op een veilige plek te laten staan. In sommige gevallen komt zo’n opslagbox zeer goed uit. Men kan zoiets bijvoorbeeld goed gebruiken als men op het punt staat te verhuizen, maar op de nieuwe woonplaats nog geen ruimte heeft om alle goederen daar uit t pakken.

Verder kan een opslagplaats van permanente aard nuttig zijn mocht u een winkel hebben met producten die seizoensgebonden zijn. Een magazijn kunt u op die manier ruimen en tijdelijk in één van onze opslagruimten bewaren. Zo kunt u het hele jaar door alles kwijt in uw winkel wat u nodig heeft. Meer weten over een opslagplaats huren? Neem dan gauw een kijkje op onze website.

Opslagplaatsen met veilige omgeving

Wanneer u graag een Oomen opslagplaats wenst met een veilige omgeving dan zijn onze containers wat voor u. Deze zijn handig in combinatie met bedrijfspanden van TPZO. Bij ons kunt u terecht indien u een betrouwbare opslagplek kunt gebruiken voor uw inboedel. Als u daar voor kiest zal een autolaadkraan zoals gebruikelijk langs komen om de opbergcontainer te bezorgen. Dan kunt u alle spullen bewaren die u in de opslagplaats wilt hebben. Daarna komt er weer iemand naar u toe gereden die dan de boel meeneemt. Al uw bezittingen die u bij ons laat bewaren komen dan op een beveiligde bergingsplaats te staan met verwarming voor de koudere dagen. Zodoende kunt u bij ons een opslagplaats huren die goed beveiligd en verzorgd is.

Opslag in containers

Ook is het mogelijk om voor containers als opslag voor uw eigendommen te nemen. In dat geval kunt u een zeecontainer als Oomen opslagplaats lenen. Of als u juist een kleiner en praktischer formaat wenst, kunt u er een nemen van 10ft of 20ft. U kunt bij ons allerlei maten van containers en opslagplaatsen kiezen.

Reageren is niet mogelijk.