Voorkom problemen aan uw gebit met deze tips Voorkom problemen aan uw gebit met deze tips

Voorkom problemen aan uw gebit met deze tips

Bent u teleurgesteld over de steeds geler ogende tanden van uw gebit? Dan is het misschien handig om deze mondverzorgingstips een door te nemen. Zo kunt u weer genieten van een mooie stralende lach. Heeft u last van hardnekkigere problemen aan uw gebit? Dan kunt u gelukkig terecht bij de specialisten van Dental Center Fitgebit. Bij Dental Center Fitgebit heeft u nooit last van grote wachtlijsten.

Vermijdt deze producten

Er zijn een aantal voedingsmiddelen en dranken die u beter kunt vermijden als u uw gebit mooi wit wilt houden. Dranken zoals wijn, koffie en thee zijn grote boosdoeners op dit gebied. Dranken met een donkere kleur zullen zeker geen goede bijdrage leveren. Kies daarom voor lichtere dranken zoals water. Heeft u toch dranken gedronken die donkere aanslag geven op uw tanden? Dan kunt u het beste uw tanden poetsen na het nuttigen van deze dranken. Er zijn ook producten kunnen fungeren als een natuurlijk bleekmiddel zoals bijvoorbeeld citroensap kunnen een bijdragen leveren aan het wit houden van uw tanden. Spoel de citroensap wel goed uit want anders kan het enamel van uw tanden aangetast worden.

Vervang uw tandenborstels

Als u een elektrische tandenborstel heeft, is het verstandig om het opzetstuk om de 2 maanden te vervangen. Zo voorkomt u dat u de weggepoetste bacteriën weer in de mond zet. Kies ook voor de juiste poetsmethode. Een hoek van 45 graden op het tandvlees zetten en vervolgens een cirkelvormige beweging maken is hierbij aangeraden.

Toch problemen aan het gebit?

Zijn de tips in dit artikel eigenlijk al te laat voor u? Dan is een bezoekje aan Dental Center Fitgebit de juiste keuze voor u.  De specialisten van Dental Center Fitgebit zullen u behandelen met de nieuwste behandelingstechnieken. U hoeft tevens niet enorm lang op de wachtlijst te staan bij deze praktijk.

Reageren is niet mogelijk.