Gezellig met een vriendengroep uit eten – ga onbeperkt wokken! Gezellig met een vriendengroep uit eten – ga onbeperkt wokken!

Gezellig met een vriendengroep uit eten – ga onbeperkt wokken!

Mensen komen doorgaans naar een wok restaurant om een aantal redenen. De eerste is natuurlijk gezelligheid, omdat het een leuk uitje is. Dit is de reden dat mensen vaak wokken in groepen. Ook is het voordelig en je kunt met een ruime keuze uit verschillende keukens precies zo veel eten als je wilt van wat je maar wilt. Een ander voordeel is dat regelmatig de drank ook is inbegrepen in de prijs.

Voordelig alles eten wat je wilt, meer dan wok

Het mooie aan wokken is dat er zo veel gegeten kan worden door je vriendengroep als jullie zelf willen. Wok restaurants moeten alleen van tevoren weten hoe lang je blijft en met hoe veel je komt, dan wordt alles geregeld. Je zit doorgaans aan lange tafels met je hele groep, evenals zo goed als alle andere bezoekers van het wok restaurant. In principe is het selfservice, dus je kunt zelf eten pakken, maar de gebruikte borden worden voor je opgehaald. Je hebt de keuze uit allerlei soorten eten en hebt veel meer dan alleen wok gerechten. Japans is altijd aanwezig met sushi, maar dat geldt ook voor Italiaans en frituur. Er is voor iedereen wat en vooral de desserts zijn om je vingers bij af te likken.

Arrangementen en locaties wok restaurants

Er worden bij wok restaurants arrangementen aangeboden op basis van tijdsduur dat je blijft zitten. De volgende keuzes kun je hierin doorgaans maken:

  • 1,5 uur
  • 2 uur
  • 2,5 uur
  • 3 uur

De prijsverschillen per persoon zijn niet heel groot, dus veel mensen blijven toch wel langer dan twee uur zitten. Naast deze tijden kan je er ook voor kiezen daadwerkelijk voor onbeperkte tijd, zo veel te eten als je wilt. Dit is vaak wel een stukje duurder, maar zodoende kan er gekozen worden om vroeg te beginnen met eten, wat weer goedkoper is. De locaties waar je op deze manier het beste kan wokken is bij Eastern Plaza in Elst Utrecht of Bentelo. Kijk direct op de website naar de prijzen en het heerlijke eten.

Reageren is niet mogelijk.