Den Haag Activity Company Den Haag Activity Company

Den Haag Activity Company

Den Haag, die mooie stad achter de duinen, is de ideale plek om iets te organiseren met je vrienden of jouw bedrijf. Bij Den Haag Activity Company kun je uit vele activiteiten kiezen om er eens lekker tussenuit te gaan. Zo kan je bij ons uit vele bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en teambuilding evenementen kiezen. Daarnaast zijn er talloze workshops waar je al je creativiteit kwijt kunt.

Leer de stad kennen met een bedrijfsuitje in Den Haag van Activity Company. Neem je collega’s mee op een partyboot en ga langs de grachten van deze oude, geschiedenisrijke stad. Of zijn jullie niet zulke feestbeesten en doe je het liever rustig aan? Ga dan op een sloep en laat je rondvaren langs vele bezienswaardigheden voor een onvergetelijke dag. Meer weten? Kijk dan op de site van Den Haag Activity Company.

Vrijgezellenfeest organiseren

Heb je een vrijgezellenfeest om te vieren? Kies dan een van de vele activiteiten van Den Haag Activity Company die we je kunnen aanbieden. De rondvaart in een sloep is een mooie gelegenheid om elkaar goed te leren kennen. Of doe de Pubquiz en daag elkaar uit. Laat je verrassen door je vrienden en collega’s onder het genot van een lekker drankje.

Zoek je liever iets uitdagenders? Bij Den Haag Activity Company kan je tevens een uitdaging aangaan met onze heuse Expiditie Robinson. Strijdt tegen jouw collega’s en vrienden in een zelfgekozen setting. Voor een echt vrijgezellenfeest kan je bij Den Haag Activity Company een vrijgezellenavond beleven om nooit te vergeten. Beleef een bizar avontuur zoals de personages in The Hangover, de vrijgezellenfilm bij uitstek.

Werk aan de teambuilding

Zoek je een mogelijkheid om de teamgeest van leden van jouw vereniging of medewerkers van jouw bedrijf aan te scherpen? Doe dan de teambuilding uitjes bij Den Haag Activity Company. Denk je veel te weten van Nederland? Speel in dat geval het spel “Ik houd van Holland” waarin jullie de strijd met elkaar aan gaan om de titel wie het meeste van Nederland afweet.

In het geval je liever wat meer spanning hebt voor de teambuilding dan kan je bij Den Haag Activity Company ook verschillende psychologische denkspellen spelen in een race tegen de klok. Zo kan men Ultimate Collaboration spelen, maar ook wie is de mol, een moordspel à la Cluedo en Escape Room.

Reageren is niet mogelijk.