Eat Palazzo bij het wokken Eat Palazzo bij het wokken

Wij Nederlanders zijn een enorme fan van wokken. Wokken is namelijk niet alleen makkelijk maar super gezond en draagt bij aan een gevarieerd eetpatroon. Helaas heeft niet iedereen zin om de tijd te nemen om te wokken. Gelukkig kunt u alsnog genieten van de lekkerste wokgerechten bij Eat Palazzo. Op de website van Eat Palazzo kunt u eenvoudig een plekje reserveren in het restaurant uit Schiedam. Het restaurant is door het all you can eat concept een spetterend uitje voor met het gehele gezin!

Wat is wokken eigenlijk?

Wokken is de bereiding van vlees, groenten of vis op hoog vuur. Door het hoge vuur gaart het vlees snel en behoudt het al zijn smaken en sappen. Daarnaast worden de groenten heerlijk knapperig en behouden de groenten de vitaminen. Het is dus niet alleen super gemakkelijk om te wokken, het is ook nog eens super gezond!

Zo wokt u

Verwarm de wok tot deze goed heet is. bij sommige gasstellen is er zelf een speciale wok pit aanwezig. Vervolgens verhit u 3 eetlepels olie in de pan en voegt u als eerste het vlees of vis toe. Snij daarnaast groenten in fijne stukken. Denk aan paprika, broccoli, ui, mais, champignon en bonen. Wok de groenten tot ze beetgaar zijn. Vervolgens kunt u de smaakmaker aan de wok toevoegen. Denk hierbij aan specerijen, een eitje of een val de vele woksauzen. Wok deze nog een minuut mee in de wok en serveer uw wok gerecht vervolgens met noedels, mie, rijst of mihoen.

Heerlijk genieten van wok gerechten

Wilt u oneindig genieten van de lekkerste wokgerechten? Dan kunt u terecht bij Eat Palazzo. Dit restaurant heeft namelijk een breed scala aan wereldgerechten op het menu staan. U kunt dus niet alleen genieten van wok gerechten maar ook van grillgerechten, sushi en nog veel meer!

Reageren is niet mogelijk.