Beverhof wereldrestaurant Beverhof wereldrestaurant

Beverhof wereldrestaurant

Ga naar het Beverhof wereldrestaurant als men onbeperkt wil eten en drinken. Om er een gezellige avond van te maken kan men bij Wereldrestaurant Beverhof terecht. Daar kan men alle gerechten eten die over de gehele planeet worden klaargemaakt. Er kan gekozen worden voor verschillende wokmaaltijden die ter plekke worden bereid. Maar het is ook een optie om koude gerechten te nuttigen zoals sushi uit de Japanse keuken.

En verder kan men er maaltijden uit de Chinese, Europese en Zuid-Amerikaanse landen proeven. Daar bovenop zijn er tal van heerlijke desserts te nemen. Er is een chocoladefontein, een suikerspinmachine en nog meer zaken. Vanwege deze heerlijk zoete lekkernijen zullen kinderen er graag komen. Wil men dus een leuke dag met het gezin meemaken kies dan voor Wereldrestaurant Beverhof waar men allerlei lekkere dingen kan eten en drinken.

Muntensysteem voor alcoholische dranken

Als men graag alcoholische dranken wil drinken kan men dat bij Beverhof wereldrestaurant doen. We gebruiken daarbij een muntensysteem waarbij men muntjes bij de kassa kan aanschaffen. Deze kan men dan bij de bar inwisselen voor alcohol. Mocht u nog drankmunten overhouden van ons restaurant dan is het mogelijk om die de volgende keer in te leveren. Als men ze overhoudt zijn ze overigens niet meer in te leveren voor contant geld. Daarnaast schenken we geen alcohol onder de 18 jaar.

Restaurant voor kinderen

Naast lekker eten uit de keuken vanuit de hele wereld biedt Wereldrestaurant Beverhof nog lekkernijen voor kinderen aan. Zo is er ijs te krijgen, maar ook suikerspin en vloeibare warme chocolade. Wat men ook wil men kan het bij ons restaurant voor kinderen krijgen. Daarnaast zijn er koekjes te krijgen en fruit dat als een lekkere afsluiter kan dienen. Wil men dus uw kroost tegemoetkomen dan is het een optie om naar Wereldrestaurant Beverhof te gaan en daar te smullen van al het lekkers.

Reageren is niet mogelijk.