Beverhof wereldrestaurant Beverhof wereldrestaurant

Beverhof wereldrestaurant

Men kan bij Beverhof wereldrestaurant vele verschillende keukens uitproberen die over de wereld bekend zijn. Wereldrestaurant Beverhof biedt tal van opties van eten bereiden. Men kan er wokken, maar grillen is ook mogelijk en zo zijn er ook koude maaltijden en gekookte groenten een opties. Welk lekker voedsel men ook wil eten het wordt klaargemaakt door professionals die veel ervaring hebben in de horeca en graag de diverse groenten en vlees bereiden op de traditionele bereidingswijzen van de wereld.

Het is bij Wereldrestaurant Beverhof ook een optie om er drinken onbeperkt te nuttigen tezamen met ijs en andere desserts. Er is heel wat om uit te kiezen als men naar ons restaurant gaat. Men kan er Italiaans schepijs eten als toetje na, maar er zijn ook nog andere mogelijkheden met koekjes en thee of koffie. Er kan van alles klaar worden gemaakt bij restaurant Beverhof.

Lekker voedsel eten

Als men interesse heeft in de diverse keukens van deze planeet dan kan men eten bij een restaurant met traditionele gerechten. Daar vindt men de allerlekkerste hapjes uit verschillende wereldkeukens. Als men stevige trek heeft en geen zin heeft om te koken dan kan men bij Eastern Plaza terecht  voor Sushi take away. En voor een all-in arrangement kan men naar Wereldrestaurant Beverhof. Dat betekent dat men onbeperkt groenten, vis en vlees kan eten zonder dat men per gerecht hoeft te betalen. Je betaalt alleen voor de tijd dat je hier bent. Je kan ervoor kiezen om die tijd te verlengen door een 2 euro extra te betalen per half uur dat je in ons restaurant bent. Daarnaast is er een gouden regel dat voedsel niet wordt weggegooid wanneer er geen reden toe is. Kies daarom alleen eten en drinken waarvan je weet dat je het tot je zal nemen. Wereldrestaurant Beverhof biedt zodoende onbeperkt voedsel aan terwijl we tegelijkertijd verspilling tegen gaan.

Speelhoek voor kinderen

Om kinderen zoet te houden is er bij Wereldrestaurant Beverhof nog een speciale speelhoek. Daar kunnen de jongste terecht om te spelen en om er suikerspinnen te maken. En verder zijn er desserts te verkrijgen met allerlei smaken. Kom daarom naar ons Beverhof wereldrestaurant en laat je kind zijn of haar gang gaan.

Reageren is niet mogelijk.