Wilt u met Energie Actie geld besparen op de energierekening? Wilt u met Energie Actie geld besparen op de energierekening?

Wilt u met Energie Actie geld besparen op de energierekening?

Met de juiste maatregelen bespaard u honderden euro’s per jaar op uw  energierekening. Deze energierekening is natuurlijk opgebouwd uit een aantal facetten. In dit artikel zullen wij u uitleggen wat u kunt doen om de energierekening wat te verlagen. U zal daarnaast ook nog een uw bijdrage gaan leveren naar een gezonder leefklimaat. Ook het overstappen naar een nieuwe leverancier kan uw energierekening wellicht verlagen. Door middel van Energie Actie kunt u alle aanbiedingen van de energieleveranciers eenvoudig met elkaar vergelijken en beste optie kiezen die bij u past! Met behulp van Energie Actie kiest u altijd de juiste aanbieder!

De temperatuur in het huis

Bent u gewend de verwarming flink te laten werken tijdens de wintermaanden? Dit is natuurlijk lekker, maar dit kost ook enorm veel geld. Een toename van 1 graden zal zorgen voor een toename van 7% op uw energierekening. Vaak is het ook helemaal niet nodig om de verwarming hoger te zetten. U kunt namelijk ook gemakkelijk een trui aantrekken. Vaak zetten mensen ook de verwarming aan in de slaapkamer. Alhoewel dit lekker is als u de kamer net binnenkomt is dit niet bevorderlijk voor uw slaap. Het lichaam moet namelijk afkoelen om in slaap te komen. In plaats daarvan is het aangeraden om te kiezen voor een dikker deken.

De wasmachine

Als u gebruik maakt van de wasmachine dan kunt u het beste wassen op 30 graden. Dit is namelijk de helft goedkoper dan het wassen op 60 graden. De wasmachine gebruikt het meest energie bij het verwarmen van het water. Het scheelt dus enorm als u kiest voor het wassen op een lagere temperatuur. Om de vuile was erg goed schoon te krijgen moet u dan wel langere wasjes draaien. Dit is ook de reden dat de ecologische stand op de wasmachines er langer over doet.

Reageren is niet mogelijk.