Android kwijt: Wat nu met het telefoon abonnement? Android kwijt: Wat nu met het telefoon abonnement?

Android kwijt: Wat nu met het telefoon abonnement?

Wanneer je een Android telefoon hebt met een telefoon abonnement is het natuurlijk zonde dat je deze kwijt bent. Veel mensen denken dat wanneer je je telefoon kwijt bent geraakt deze nooit meer kan vinden. Dit is natuurlijk onzin, want er zijn genoeg mogelijkheden om je telefoon toch nog te vinden. In dit artikelen wordt er een stappenplan gegeven zodat jij je telefoon met telefoon abonnement weer terug kunt vinden. 

Stap 1

De eerste stap die je moet ondernemen om je telefoon weer terug te vinden is het inloggen met je Google-account bij de webversie van Android Apparaatbeheer. Het is wel slim om met je Google-account in te loggen van je kwijtgeraakte telefoon.

Stap 2

Wanneer je bent ingelogd zie je direct de gekoppelde apparaten. Over het algemeen zie je bij de gekoppelde apparaten ook de locatie hiervan. Dit wordt dan getoond in Google Maps. Wanneer dit direct getoond wordt kan je zien waar je telefoon zich bevindt. Wanneer dit niet getoond wordt is je telefoon niet ingeschakeld voor deze functie en kan je hier helaas geen gebruik van maken. Je moet dan geluk hebben met het zoeken van je telefoon. 

Stap 3

Als je de locatie van de telefoon in kaart hebt kan je kiezen uit drie verschillende opties. Je kunt namelijk de telefoon bellen, vergrendelen en wissen. Daarnaast kan je ook je telefoon een geluid af laten spelen zodat wanneer je aan het zoeken bent op locatie een beetje geholpen kan worden. Je moet wissen kiezen wanneer je denkt dat je smartphone is gestolen. Hierdoor wordt alles op de telefoon verwijdert zodat de persoon geen geheime informatie kan zien. 

Geluk

Natuurlijk is het top wanneer je deze functie kan gebruiken. Ondanks dat je deze functie kan gebruiken komt er een beetje geluk bij kijken. De locatie is namelijk niet op de cm correct wat het vinden van een smartphone altijd wel lastiger maakt.

Reageren is niet mogelijk.