Studio 139 schoonheidsspecialiste Studio 139 schoonheidsspecialiste

Studio 139 schoonheidsspecialiste

Wil je er weer stralend mooi uitzien ga dan naar Studio 139 waar je jouw nagels kan laten doen door een schoonheidsspecialiste. In dat geval biedt Studio 139 de mogelijkheid om een manicure te ontvangen waardoor men de handen kan laten verzorgen en de nagels er weer goed uit kan laten zien. De behandelingen die we bieden zijn uitgebreid en zorgen ervoor dat je precies krijgt wat je wenst. Ga anders eens mooi op de foto met de kleine bij een Baby Fotoshoot.

Het is in onze nagelsalon ook mogelijk om een opleiding te volgen tot schoonheidsspecialiste, dan kan je zelf aan de slag met nagelstyling en de laatste nageltrends die de ronde gaan. En verder zal men er leren hoe je sommige haarbehandelingen kan uitvoeren. Als je meer wilt leren lees dan hier verder Beautyweb.nl. En verder bieden we als schoonheidssalon ook nog diensten aan waarbij we tal van kwalitatieve producten gebruiken om tot een goed resultaat te komen, kies om die reden voor Studio 139 waar men voor nagelverzorging terecht kan.

Schoonheid en nagels

Mocht je schoonheid wensen waarbij jouw nagels er goed uitzien? Studio 139 levert de services om je te helpen met het verzorgen van je handen. Met nagelstyling is het mogelijk om de nagels er mooi uit te laten zien. Met hulp van verschillende kleuren en schakeringen kan men de juiste kleur vinden die bij je past. Een schoonheidsspecialiste helpt je in dat proces waarbij er gekeken wordt naar de huidskleur en wat de vorm is. Zo wordt alles op elkaar afgestemd en krijgt men een uitstekend resultaat. Om nagels in verschillende stijlen te maken kan men bij Studio 139 terecht.

Wimperextensies en haren epileren

Het is ook mooi om wimperextensies te nemen die de ogen accentueren. Studio 139 weet daar alles van en kan helpen met het uitvoeren van dergelijke schoonheidsbehandelingen. En zo kan men ook haren laten epileren met threading. Zo kan men niet alleen voor nagelstyling bij een schoonheidsspecialiste ontvangen, maar ook deze beautybehandelingen.

Reageren is niet mogelijk.