Rijschool met eigen terrein Rijschool met eigen terrein

Rijschool met eigen terrein

Onze rijschool verschilt met andere auto- en motorrijscholen vanwege het oefenterrein dat we bezitten. Hier kun je op je gemak je rijlessen volgen. Mocht je examenvrees hebben dan kan je hier oefenen zonder gestoord te worden door verkeer en kan je alle verkeersregels goed in je opnemen. Een vaste enthousiaste rijinstructeur van Gul Rijopleidingen kan je hier alles bijbrengen over rijden in het verkeer.

Wanneer je eenmaal de smaak te pakken hebt neemt de instructeur je mee de weg op en kan je in het deelnemen aan het openbare verkeer. Wij bieden hiervoor rijlessen aan als autorijschool, maar ook als motorrijschool. Je kan bij ons verder nog een tussentijdse toets doen en je kan hulp krijgen voor je theorie examen opdat je volledig voorbereid bent op wat komen gaat. Wil je dus met eenvoud je rijbewijs B of A halen dan doe je dat bij Gul Rijopleidingen op ons eigen terrein.

Autorijschool voor automaat

Verder kan je bij onze autorijschool nog speciale lessen volgen. In het geval dat je het niet prettig vindt om in een schakelauto te rijden biedt Gul Rijopleidingen jou de mogelijkheid om met een alternatief voertuig de weg op te gaan. Je kan bij ons namelijk rijlessen volgen in een automaat. In een dergelijk voertuig hoef je niet te schakelen. De handelen die je gewoonlijk doet om de schakelbak te bedienen wordt in dat geval overgenomen door de auto zelf. Daardoor houd je concentratie over om je te richten op het sturen van de auto.

Overige rijlessen

Er zijn nog overige manieren om je rijlessen bij ons te volgen. Zo kan je bij Gul Rijopleidingen leren rijden op een motorfiets. Een dergelijke gemotoriseerde tweewieler heeft een aparte besturing waardoor je hiervoor een ander type rijbewijs moet halen dan voor het autorijbewijs. Je zal de motor moeten leren beheersen (AVB) om vervolgens te slagen voor de praktijk (AVD). Op die wijze haal je jouw motorrijbewijs A.

Reageren is niet mogelijk.