Laadkompas.nl Laadkompas.nl

Laadkompas.nl

Laadkompas.nl is een start-up gericht op het verduurzamen van transport met elektrische laadpalen. Het doel is om de markt voor auto’s die door elektriciteit worden aangedreven overzichtelijker en transparanter te maken. Er zijn misstanden in deze branche ontstaan die wij aankaarten. We vergelijken diensten van diverse aanbieders van oplaadstations. Daarbij helpen we mensen met het maken van een keuze voor een laadpaal thuis of op het werk. We kunnen bepalen welke installatie het meest geschikt is voor uw situatie. We leveren daarbij de passende accessoires en overige toebehoren.

Het doel van Laadkompas.nl voor u als eindgebruiker is om u te ontzorgen. Het gehele proces kan flink wat tijd in beslag nemen en dat nemen wij als specialist op ons. We brengen de kosten in kaart en geven een overzicht van merkdealers en leasebedrijven die elektrische auto’s verkopen of leasen. En verder zoeken we uit wat de regelgeving is omtrent de verschillende gemeentes. Dat wil zeggen: voor welke laadpaal subsidies u in aanmerking komt. We gaan te werk als onafhankelijke partij en geven een objectieve vergelijking wanneer u een laadpaal thuis zoekt. Start met vergelijken op Laadkompas.nl.

Voordelige elektrische laadpalen

Een elektrische laadpaal kopen voor uw auto, is niet wat u dagelijks doet. Het is goed beschouwd een investering op de langere termijn. Wij van Laadkompas.nl begrijpend dit, maar al te goed. De meest voordelige laadpalen hoeven echter niet per direct de beste laadstations te zijn. Om die reden helpen we u graag. We geven een onafhankelijk advies. Daarvoor kunt u ons vrijblijvend bellen. Daarbij houden we rekening met uw persoonlijke eisen en voorkeuren. Aan de hand van een vragenlijstje maken we een inventaris op met deze wensen en sturen u vervolgens een lijst op met de 3 meest geschikte elektrische laadpalen voor uw situatie. Meer weten? Kijk dan op Laadkompas.nl.

Reageren is niet mogelijk.