Wat u moet weten over industriële reinigingsmiddelen Wat u moet weten over industriële reinigingsmiddelen

Wat u moet weten over industriële reinigingsmiddelen

Als u schoonmaakt probeert u alles  zo schoon mogelijk te krijgen. Helaas is niet elke schoonmaakklus hetzelfde en vragen sommige schoonmaakklussen om meer als alleen een doekje met water. Vaak heeft u hiervoor specifieke reinigingsmiddelen nodig. Deze middelen zijn vaak best gevaarlijk! Daarom kiezen veel mensen om deze schoonmaakklussen te laten doen door Basiq Group. Basiq Group is in te huren voor alle industriële schoonmaakwerkzaamheden. Van Gevelreiniging tot straatwerk, Basiq Group voert het voor u uit! In dit artikel bespreken we de tips voor het werken met industriële schoonmaakklussen.

Zure schoonmaakmiddelen

Voor het verwijderen bij het verontreinigen moet er vaak gebruik gemaakt worden van zure of Alkalische schoonmaakmiddelen. Of het schoonmaakmiddel zuur of alkalisch is ligt aan de PH-waarde. Boven een PH waarde van 7 worden de middelen gezien als alkalisch. Niet al deze schoonmaakmiddelen zijn gevaarlijk. Een ph waarde van 0 t/m 2 wordt gezien als zeer zuur. Een voorbeeld van een alledaags product met een dergelijke PH waarde is citroenzuur.

Toepassing van industriële schoonmaakmiddelen

De zure schoonmaakmiddelen worden gebruikt om roest en kalk te verwijderen van objecten. Daarom ook dat men vaak hoort dat cola roest van een spijker af zou kunnen halen. Dat komt omdat cola een sterk zuur product is. Dit betekend dat cola ongeveer een pH-waarde heeft tussen de 2 en 4. Is Cola niet genoeg voor het verwijderen van de roest en heeft u de schoonmaakmiddelen voor uw reinigingsklus niet in huis? Dan is Basiq Group de samenwerkingspartner voor u! Basiq Group is in te huren voor alle industriële reiniging vraagstukken.

Specialist nodig op het gebied van industriële reiniging?

Kan uw bedrijfspand wel een grondige reinigingsbeurt gebruiken? Dan kunt u de hulp van Basiq Group wel gebruiken. Basiq Group is namelijk in te huren voor industriële diensten, bouw oplevering en calamiteiten ontreiniging. Het team van Basiq Group is zeer flexibel en 24/7 bereikbaar. Waar wacht u nog op?

Reageren is niet mogelijk.