View Glue View Glue

View Glue

View Glue is een bedrijf dat internationaal actief is. We zijn een bedrijf dat toegewijd is aan het scheppen van een uitleganimaties die de conversies van een bedrijf verhoogt. Daarmee kan men de doelgroep van jouw onderneming tot actie aanzetten. Zodoende worden kijkers in klanten omgezet.

Met de video’s van View Glue kan men veel zaken tegelijk aanpakken. Zo bespaar je een hoop tijd en geld. We kunnen een brandmanager creëren, een personeelstrainer, verkoper, woordvoerder en een back-office. We bieden alles in één in de vorm van een machine. Omdat het een machine is kan deze iedere werken zonder moe te worden. Ons creatieve team kan elk gewenste marketing video samenstellen. Dat kan zijn als uitleganimaties, verkoopvideo’s, trainingvideo’s, whiteboard animaties en animatiefilms. View Glue kan zo voldoen aan iedere marketing behoefte.

Alle animaties mogelijk

Men kan met View Glue elk soort animatie mogelijk maken. Zo kan een animatiefilm gemaakt geworden, maar ook een whiteboard animatie, een uitlegvideo, een motion graphic, een explanimation en 3d animaties. Hiervoor zullen we eerst een strategisch consult doen. We maken een afspraak voor een gesprek. Hier kan je alles vertellen over jouw doelen, wensen, richtlijnen en de kern van jouw verhaal. Vervolgens zullen we een script schrijven en deze inspreken met de gewenste emotie. Zo krijg je een verhaal welke de lading de draagt die jij wilt dat het heeft. Daarna wordt overgegaan op de videoproductie. Onze regisseurs en animators zullen een scenarioschets maken welke via een storyboard wordt gepresenteerd. Het is in de vorm van een stripverhaal opgesteld waardoor je een visueel overzicht krijgt. View Glue kan je hierbij helpen.

Voordeel van View Glue

View Glue biedt het voordeel dat de marketing goed aangepakt kan worden. Met onze marketing video’s is het mogelijk om vele kijkers te converteren. Zo haalt men het maximale uit een onderneming. Als je dus een animatiefilm wilt maken ga dan naar View Glue.

Reageren is niet mogelijk.