Industriële reiniging van Basiq Group, wat is dat? Industriële reiniging van Basiq Group, wat is dat?

Industriële reiniging van Basiq Group, wat is dat?

Industrieel reinigen is toch wat anders als een reguliere schoonmaakklus. Diverse bedrijven maken gebruik van installaties, systemen of constructies. Deze vind u vaak in een fabriek. Ook deze spullen moet goed schoon gemaakt worden. Zeker omdat de klant de dupe kan worden van slechte schoonmaak. Wilt u uw bedrijf voorzien van een goede industriële reiniging? Daar kunt u eenvoudig de hulp van Basiq Group voor inschakelen. Basiq Group heeft ervaring met het schoonmaken van onder andere: gastanks, silo’s en staalconstructies. Deze constructies worden allen gereinigd met de nieuwste reinigingstechnieken door Basiq Group. In dit artikel bespreken we wat u verder kunt verwachten van een industriële schoonmaak.

Technieken

Omdat het vuil in de industrie vaak wat hardnekkiger is als de schoonmaak van een zolder of badkamer, vraagt dit ook om hele andere schoonmaaktechnieken. Basiq Group is een specialist op het gebied van schoonmaak en maakt gebruik van de volgende technieken tijden de industriële schoonmaak:

  • Stoom reinigen
  • Zandstralen
  • Schuren
  • Lijmresten verwijderen

Constructies

Staalconstructies en ruimtes waar wordt geproduceerd hebben vaak snel last van flinke vuilophoping in de ruimtes. Dit werk is vaak voor het personeel niet bij te houden. Om er voor te zorgen dat de staalconstructies toch goed schoon blijven kiezen een hoop bedrijven ervoor om dit werk uit te besteden aan een professionele schoonmaker. Basiq Group is een partij die deze klus graag voor u op knapt! Door de aanpak op maat wordt er met u besloten wanneer het meest geschikte moment van schoonmaken is!

Schoonmaak laten doen door een professional?

Laat u de schoonmaak liever opknappen door een professional die altijd de gepaste oplossing heeft voor alle vraagstukken omtrent de schoonmaak? Dan bent u bij Basiq Group aan het juist adres! Dankzij de keuze voor milieuvriendelijke producten werkt deze industrieel reiniger ook nog eens op een groene manier!

Reageren is niet mogelijk.