Basiq Cleaning voor verhelpen van vieze dakpannen Basiq Cleaning voor verhelpen van vieze dakpannen

Basiq Cleaning voor verhelpen van vieze dakpannen

Wanneer je vieze dakpannen hebt zijn er naast het inschakelen van Basiq Cleaning verschillende dingen die je kunt gaan doen. Vieze dakpannen verpesten namelijk het hele uitzicht en de uitstraling van je huis. Dat is natuurlijk niet wat je wilt en daarom is dit artikel geschreven. Dit artikel geeft enkele tips naast dé tip om https://basiq-cleaning.nl/ in te schakelen.

De eerste tip

Het is natuurlijk niet mooi wanneer je smerige dakpannen hebt. Dit zorgt namelijk voor een mindere uitstraling van de gehele woning. Dat is ook de reden dat deze tips zijn opgesteld. De eerste tip is door nieuwe dakpannen te kopen. Het is namelijk logisch dat door de weersomstandigheden de dakpannen op den duur smerig worden. De dakpannen raken dan bedekt met mos en algen en dit is natuurlijk niet wat het uitzicht verbeterd. Het kopen van nieuwe dakpannen is het minste werk, maar wel het duurste.

De tweede tip

De tweede tip kost wat meer werk, maar is duidelijk goedkoper. Dit is namelijk de dakpannen schoonmaken door middel van een hogedrukspuit. Door dit toe te passen is het mogelijk om de algen en het mos eraf te krijgen. Doe deze vorm van reinigen wel met warm water. Dit zorgt voor een beter resultaat.

Dé tip

De allerlaatste en tevens de beste tip is door het inschakelen van een professioneel schoonmaakbedrijf zoals Basiq Cleaning. Dit bedrijf gaat eerst het gehele dak reinigen en daarna een laag dakcoating erover leggen. Dit zorgt op zijn beurt er weer voor dat de dakpannen er langer goed uitzien. Op die manier heb je langer profijt van de schone dakpannen. Door de jarenlange ervaring en de juiste spullen is het mogelijk dat ieder soort dakpan weer zoals vanouds wordt. Wacht daarom niet langer en kijk of je de dakpannen zelf kunt reinigen of je schakelt Basiq Cleaning in.

Reageren is niet mogelijk.