BBQ-feest voor iedereen BBQ-feest voor iedereen

BBQ feest voor iedereen

Meerdere hittegolven, lange zomeravonden, het is een perfecte zomer. Wanneer je in de avond door stadsparken fietst, zie en ruik je overal maar 1 ding: BBQ. Dit geeft je natuurlijk het échte zomerse gevoel, maar hoe lang mogen we nog genieten van deze temperaturen? Komt er nog een hittegolf aan of kunnen we het vergeten? Het blijft natuurlijk Nederland, dus wie weet zitten we over een paar weken alweer in extreme regenbuien. Wacht daarom niet te lang met het organiseren van een groot barbecuefeestje voor al jouw vrienden en familie. Want ja, hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Hoe kan je het zo voordelig mogelijk organiseren?

Alles bij elkaar is barbecueën natuurlijk niet echt goedkoop. Vlees, vis, brood, drankjes, noem alles maar op wat bij een goede barbecue hoort. In dit geval willen we een barbecue organiseren voor een grote groep, al je vrienden en familie bij elkaar. Hoe pak je dat dan slim aan? Laat iedereen zelf iets meenemen voor op de grill. Dat is dan ook nog eens een win-win situatie, want dan nemen mensen ook nog eens eten mee wat ze zelf lekker vinden. Krijg je in ieder geval ook niet dat gedoe dat iemand iets niet lust. Tip! Vul een grote kruiwagen met ijsklontjes en water waar je vervolgens alle drankjes in doet. Dit staat niet alleen leuk, maar je kan er ook nog eens heel veel in kwijt!

Het blijft natuurlijk Nederland, regen.. wat nu?

Echte Nederlanders zijn niet van suiker, dus door een paar spatjes regen laten we een leuk BBQ-feest natuurlijk niet verpesten! Zet van tevoren een grote partytent op, zodat iedereen in ieder geval droog verder kan genieten van al het lekkers van de barbecue. Wat natuurlijk nog handiger is, om een veranda of tuinhuis te bouwen in je tuin. Zo heb je gegarandeerd altijd een mooie droge plek in je tuin om te barbecueën. Misschien bevalt dit zelfs zo goed dat je niet meer binnen wilt koken, maar alleen nog maar gebruik maakt van je buitenkeuken!

Volgens mij zijn er helemaal geen redenen meer om geen BBQ-feest te organiseren, dus waar wacht je nog op? Nodig je vrienden en familie uit en maak er nog een leuke zomerse braai avond van voordat het weer een natte herfst is.

Reageren is niet mogelijk.