COF Europe straatmeubilair en welke gebieden worden geteisterd door afval? COF Europe straatmeubilair en welke gebieden worden geteisterd door afval?

COF Europe straatmeubilair en welke gebieden worden geteisterd door afval?

COF Europe is de specialist op gebied van straatmeubilair, als je op zoek bent naar duurzaam straatmeubilair dan is COF Europe de specialist naar wie jij op zoek bent. Welke gebieden worden eigenlijk overspoelt met restafval?

De groene omgeving

Steeds meer mensen ervaren dat er ‘’lieden’’ zijn die hun afval achterlaten op plaatsen waar dit niet de bedoeling is. Er zijn landelijk steeds meer klachten die de revue passeren van mensen die ervaren dat er steeds meer afval wordt ‘’achtergelaten’’ in de bosgebieden in Nederland, dit is voor steeds meer mensen een struikelblok. Want als je ervoor kiest om alleen of met het gezin, een wandeling te maken door een bosrijk gebied, dan wil je hier natuurlijk geen openbare vuilnisbelt aantreffen. Daarom worden er door de lokale gemeentes overal straatmeubilair geplaatst, hierbij kan worden gedacht aan vuilnisbakken en vuilcontainers. Hierdoor worden er plaatsen gecreëerd waar het afval op een verantwoorde wijze kan worden achtergelaten. Welk gebied wordt er eigenlijk nog meer geteisterd door grote aantallen afval?

Het strand is aantrekkelijk

Je ziet sinds de jaren 60 uit de vorige eeuw de hoeveelheden op de stranden steeds verder toenemen, want mensen laten hier massaal hun rotzooi achter. Het is echter wel zo dat er ook onbedoeld spullen worden achtergelaten, er verdwijnt namelijk op jaarlijkse basis voor miljoenen euro’s aan juwelen en horloges op het strand. Dit is even slecht, maar weer lucratief als iemand het terugvindt. Dit zijn immer producten die je niet hoeft weg te gooien als je ze terugvindt. Daarom wordt er veel straatmeubilair geplaatst, hierdoor kan er worden gezorgd dat mensen hun afval op een fatsoenlijke wijze kunnen achterlaten. Je ziet dat dit steeds meer positieve resultaten achterlaat en dit resulteert erin dat er minder afval wordt achtergelaten op het strand. Als je ook vindt dat er te veel afval wordt achtergelaten, wacht dan niet langer en onderneem gepaste actie!

Reageren is niet mogelijk.