Een kleine greep uit de beste basketballers ooit Een kleine greep uit de beste basketballers ooit

Een kleine greep uit de beste basketballers ooit

De top van de basketbal sport behalen is voor veel mensen het verwezenlijken van de American Dream. Veel Amerikanen spelen al vanaf jongs af aan de balsport op straat en enkelen van hem zullen ook echt de top van de sport bereiken. Ook de Amerikaanse droom nastreven? Dan kunt u beginnen met het bestellen van basketbalspullen bij BBT Shop. Op https://www.bbtshop.nl/ kunt u tevens het ruime aanbod aan gesigneerde shirts ontdekken door de grootste NBA sterren. In dit artikel bespreken we enkele van deze sterren.

Oscar Robertson

Voor de huidige generatie van basketbal fans is deze ster misschien niet zo heel bekend maar de oudere generatie die basketbal hebben gevolgd weten zeker nog wie deze man is. Deze speler speelde als krachtige guard bij Cincinnati Royal en Milwaukee Bucks. De bijnaam van deze speler was Big O. als shooting-guard bracht heeft hij de bucks hun enige titel binnen het NBA bezorgd. Big O was de eerste die het seizoen afsloot met een zogeheten Triple-double. Dit betekend dat de speler dubbele cijfers heeft in alle statistieken die worden bijgehouden. Dit zijn Punten, rebounds, steals, blocks en assists. Robertson werd in zijn carrière maar liefst 12 keer verkozen in het all-star team en heeft hij  een keer de MVP award gewonnen.

Kobe Bryant

Kobe werd op zijn achttiende leeftijd al vergeleken met Michael Jordan. Zij noemde Kobe zelfs de opvolger van deze legendarische speler. Ondanks de stempels die hij al vroeg in zijn carrière kreeg heeft  hij volledig aan de verwachtingen kunnen voldoen.  Hij staat bekend om zijn onverzettelijke mentaliteit, wat hem de bijnaam “The black Mamba” heeft gegeven. Hij was actief bij de Lakers als Shooting-guard. In zijn carrière maakte Bryant maar liefst dertig duizend doelpunten!  Bryant behaalde 15 keer het all-start team van de NBA.

Reageren is niet mogelijk.