Sushi bestellen Sushi bestellen

Sushi bestellen

Als u graag sushi wilt bestellen dan doet u dat bij Eastern Plaza. U kunt er sushi afhalen zoals Urimaki, Gunkan, Sashimi, Temaki, Nigiri en Maki. Deze heerlijke vis en garnalen hapjes zijn een feestelijke gewaarwording en uitermate geschikt op feestjes, maar zijn ook lekker voor tussendoor. Indien u dus sushi bestellen wilt dan doet u dat bij Aziatisch wokrestaurant Eastern Plaza. U zal het dan wel zelf nog moeten afhalen.

Voor uitgebreide buffets of voor live cooking kunt u ook bij ons Oosterse kindvriendelijke restaurant terecht. U vindt er traditionele hoofd- en voorgerechten zoals Kantonees speenvarken, maar ook Sun-La soepen of gestoomde Dim Sum, wat allemaal onder de Chinese keuken valt. Er zijn ook nog Japanse maaltijden te nuttigen zoals vis- en vleesgerechten die van de Teppan Yaki afkomen, wat een bakplaat is. Wilt u dus een plaats reserveren doe dat dan bij ons kindvriendelijke Oosterse wokrestaurant.

Wokrestaurant met live cooking

Indien u graag bij ons kindvriendelijke Aziatische wokrestaurant wilt wokken, bakken of sushi wenst te bestellen dan is dat zeer zeker mogelijk. Tijdens het live cooking moment kunt u uw eigen hoofdgerechten maken en laten wokken in een wokpan door een van onze chefs. Het is ook een optie om op een Teppan Yaki bakplaat uw vlees- en visgerechten te laten bakken. Er zijn dus tal van mogelijkheden in ons kindvriendelijke Oosterse wokrestaurant waar u ruime keuze hebt in tal van Chinese en Japanse maaltijden.

Uitgebreid buffet met dessert

Mocht u nog graag een uitgebreid warm buffet willen hebben met na afloop een heerlijk dessert? Dan kunt u terecht bij ons Aziatische kindvriendelijke restaurant. Zo krijgt u bij het warm buffet een echt Oosterse maaltijd zoals Kantonees speenvarken, gepaneerde kip, gepaneerde zalm met diverse bijpassende sauzen. Voor ieder is er wel wat en als afsluiter kunt u kiezen uit een van de vele desserts met fantastische smaken. Wilt u een reservatie bij ons Oosterse wokrestaurant of wenst u sushi te bestellen bel ons dan op?

Reageren is niet mogelijk.