SEO vakjargon uitgelegd SEO vakjargon uitgelegd

SEO vakjargon uitgelegd

Veel mensen hebben al het een en ander gelezen over zoekmachineoptimalisatie. Toch is het vak lastig om door alle vakjargon heen te lezen. Wilt u liever geen tijd besteden aan SEO? Dan kunt u terecht bij het online marketing bureau Amsterdam. Online marketing bureau Amsterdam kan uw conversie met wel 90% laten toenemen.   Het effect van SEO kan dus enorm zijn.  In dit artikel lopen we langs een aantal termen die u moet kennen als het gaat om SEO.

Wat is SEO eigenlijk?

SEO is een afkorting voor Search engine optimization of zoekmachineoptimalisatie. Dit betekend dat de website dusdanig wordt ingericht dat de zoekmachine hem beter kan lezen. Zo kan een zoekmachine zoals Google de waarde van de website bepalen. Bij het optimaliseren van uw website is het zeer belangrijk om in het belang van de bezoeker te denken. Het optimaliseren van uw website is onder te verdelen in de volgende onderdelen:

  • Het optimaliseren van content
  • Technisch optimaliseren
  • Linkbuilding

SEO termen

Als u besluit om niet de hulp in te schakelen van het Amsterdamse online marketing bureau dient u de volgende begrippen te kennen als u aan de slag wilt met SEO.

Zoekwoord: Dit is het woord of woordencombinatie die mensen in de zoekbalk van Google intoetsen.

Backlinks: Een backlink is een link naar jouw website toe.

Metatags: een metatags zijn codes die worden toegevoegd aan een pagina. Deze code is niet in te zien voor de bezoeker maar is wel belangrijk voor de zoekmachine. De zoekmachine toont de beschrijving namelijk bij de resultaten.

Niet zelf uw SEO doen?

Heeft u nu al genoeg van al die ingewikkelde termen? U kunt uw website alsnog laten optimaliseren door het online marketing bureau uit Amsterdam. Dit online marketing bureau is ook buiten de regio Amsterdam actief voor al uw kwesties omtrent de zoekbaarheid van uw website. Het Amsterdamse online marketing bureau heeft al veel bedrijven geholpen met het bereiken van veel hogere conversies! Een samenwerking met dit online marketing bureau zal u dus geen windeieren leggen!

Reageren is niet mogelijk.