Wat zijn de afmetingen van Oomen opslagcontainers? Wat zijn de afmetingen van Oomen opslagcontainers?

Wat zijn de afmetingen van Oomen opslagcontainers?

Oomen Opslag is de specialist op langdurig en de tijdelijke opslag van materiaal en goederen. Als u ruimte tekort komt dan kunt u terecht bij Oomen Opslag voor extra opslagruimte. Wat zijn eigenlijk de afmetingen van de opslagcontainers?

Wat doet je met ruimtegebrek?

Als je er als particulier of ondernemer achter komt dat u te weinig opslagruimte heeft, dan kunt u uitwijken naar de externe opslagruimtes die worden aangeboden door organisaties. Het is namelijk zo dat ruimtegebrek kan leiden tot problemen die niet nodig zijn. Je kunt je natuurlijk voorstellen dat je als gezin zoveel ruimte tekort komt, dat je bijna in een onwenselijke leefsituatie terecht zult komen. Als je kijkt naar ondernemers met ruimtegebrek, dan zul je inzien dat het niet wenselijk is om nieuwe opdracht af te moeten slaan. Want als simpelweg niet de ruimte hebt om je spullen of goederen in op te slaan, dan zal dit een dure ontwikkeling worden. Maar als je toch op een externe locatie je goederen wilt opslaan, waar moet je dan naar toe? Je kan tevens naar Urban Flex om jouw werkruimte te vergroten.

Verschillende mogelijkheden

Als je op het punt gekomen bent dat je goederen wilt opslaan, dan kan je kiezen om dit te doen in een opslagcontainer. Want een opslagcontainer biedt namelijk de mogelijkheid om de goederen of spullen op een professionele wijze op te slaan. Er zijn namelijk meerdere soorten afmetingen en groottes van de opslagcontainers die worden verhuurd. Daarom is het mogelijk om een gepaste opslagcontainer te vinden die zal voldoen aan de gewenste afmetingen. Hieronder zie je een lijst met de afmetingen van de opslagcontainers.

Container    Buitenmaat 10Ft    Binnenmaat 10FT
Lengte        2,97 meter        2,80 meter

Breedte    2,44 meter        2,35 meter

Hoogte        2,59 meter        2,39 meter

Inhoud                    15,95m3

Container    Buitenmaat 20Ft     Buitenmaat 20Ft
Lengte        6,06 meter        5,89 meter

Breedte    2,44 meter        2,35 meter

Hoogte        2,59 meter        2,39 meter

Inhoud                    33,2 m3

Als u ook interesse heeft in een opslagcontainer die voldoet aan uw wensen, wacht dan niet langer en neem direct contact met ons op!

Reageren is niet mogelijk.