Restaurant Schiedam Restaurant Schiedam

Restaurant Schiedam

Wanneer u een avondje uit wilt kunt u bij ons all-you-can-eat restaurant in Schiedam terecht. We bieden als restaurant Schiedam tal van verschillende hapjes en maaltijden in Aziatische stijl. Als u dus met uw hele familie eens wilt genieten van Oosters eten kom dan naar ons familierestaurant. Daar kunt u onze lekkere traditionele Chinese soep proeven of onze de Japanse sushi die alom bekend is.

Bij ons restaurant te Schiedam kunt u een all-in arrangement reserveren. Dat kan tevens op feestdagen zoals kerst. Dan kunt u tezamen met uw familie uit eten gaan en met z’n allen genieten van diverse gerechten. Zo zijn er vele maaltijden waar u uit kunt kiezen zoals gewokte groenten en vlees, maar ook gebakken of gegrilde stukken vlees of vis. Er is dus heel wat te beleven in ons Aziatische restaurant in Schiedam.

Heel wat lekkers

Er is heel wat lekkers te eten in ons Oosterse restaurant te Schiedam. U kunt er tal van diverse hapjes uitproberen. Het is overigens geheel all-in waardoor u alles onbeperkt kunt proeven. Onze koks doen er alles aan om al het lekkers dat u bij ons kunt eten volgens traditionele wijze wordt bereid. Zo krijgt u werkelijk een blik in de Aziatische keuken te zien waar er op authentieke wijze gebruik wordt gemaakt van de wok en de teppan yaki platen. Dit laatste zijn metalen bakplaten waarop eten bereid wordt. Als u dus in ons restaurant 2 uur tot 2,5 uur lang wilt genieten van al onze lekkernijen die we kunnen aanbieden, reserveer dan een plaats voor uzelf en uw familie en laat u verwennen op culinair gebied. Ons restaurant in Schiedam is open vanaf laat in de middag tot laat in de avond.

Reserveer bij ons restaurant

Reserveer een plek bij ons all-in restaurant in Schiedam en kom een avond heerlijk genieten van Oosterse maaltijden. Daarbij kan men werkelijk onbeperkt eten. Zo zijn ook de drankjes erbij inbegrepen waardoor u daar geen omkijken naar hebt. Plaats die reservering en kom met uw gezin en andere familieleden bij ons Oriëntaalse restaurant Schiedam eten.

Reageren is niet mogelijk.