InMotion Health en wat is de basis van gezond eten? InMotion Health en wat is de basis van gezond eten?

InMotion Health en wat is de basis van gezond eten?

Het aantal mensen in de westerse wereld dat te kampen heeft met overgewicht is de laatste tientallen jaren flink aan het toenemen. Er zijn een aantal trends die wij zien binnen de eetgewoonten van deze westerlingen die hieraan bijdragen. Wilt u weten wat u moet doen op het gebied van sport en voeding als u wilt afvallen? Kijk op https://inmotionhealth.nl/ om in contact te komen met adviseurs op het gebied van voeding. Op InMotion Health kunt u terecht voor het inhuren van een personal trainer, gegarandeerd resultaat! In dit artikel leggen wij u de basis van gezond eten uit.

De basis

Een nieuw voedingspatroon aannemen is erg lastig. Mensen zijn namelijk gewoontedieren en het lichaam is het liefst lui. Het lichaam neemt daarom gewoonten aan die een tijd duren om in en uit het systeem te krijgen. Dit heeft onder andere invloed op de huid. Voor meer informatie daarover kan men terecht bij Huidkliniek Naaldwijk. Het rigoureus aanpassen van het voedingspatroon kan best ingewikkeld zijn. Daarom is het verstandig enkele gemakkelijk keuzes te maken die helpen bij een gezonder voedingspatroon.

Kook zelf

Door zelf te koken heeft u verreweg de meeste controle over uw voeding. U kunt niet altijd weten wat er in een magnetronmaaltijd zit. Door zelf te koken kunt u gebruik maken van verse en gezonde producten. Let bij het koken wel op de etiketten van de producten die u koop. Zo weet u wat er  allemaal in verwerkt in de producten die u aan het eten bent. U kunt op de etiketten gemakkelijk de waarde van de calorieën en macronutriënten lezen.

Hulp nodig bij het kiezen van gezond eten?

Heeft u hulp nodig bij het veranderen van uw voedselpatroon? Neem dan contact op met de specialisten van InMotion Health. Bij InMotion Health kunt u tevens personal training aanvragen van een expert in het vakgebied. Sport u liever in groepsverband? Dat kan ook bij InMotion Health!

Reageren is niet mogelijk.