Energie Actie bespaart u veel geld op uw energierekening! Energie Actie bespaart u veel geld op uw energierekening!

Energie Actie bespaart u veel geld op uw energierekening!

Bent u geschrokken van de energierekening die u heeft ontvangen? Dan is de kans groot dat u nog niet bewust omgaat met het gebruik van energie! U kunt namelijk best simpele veranderingen in uw huishouden aanbrengen om dit bedrag flink te verlagen. Deze veranderingen zullen wij doorlopen in dit artikel. U kunt natuurlijk ook overwegen om te veranderen van energie leverancier. Dit doet u eenvoudig met behulp van Energie Actie. Energie Actie helpt u namelijk met het in kaart brengen van alle aanbiedingen die actief zijn bij de energieleveranciers! Dit gaat u natuurlijk al geld besparen.

Het wassen

Wast u uw kleding doorgaans op  60 graden? Overweeg dan eens te gaan wassen op 30 graden. Een wasmachine gebruikt namelijk enorm veel water en dit moet allemaal verwarmd worden. Dit kost natuurlijk enorm veel stroom. Probeer daarom is uw kleding op 30 graden te wassen. Alhoewel de wasbeurt hierdoor een stuk langer gaat duren, zal dit zich op termijn toch gaan uitbetalen. Maakt u gebruik van een droger? Het vervangen van de droger voor een ouderwetse waslijn gaat u gegarandeerd winst opleveren. Uw kleren laten drogen door middel van een droger kost namelijk ongeveer 1 euro per droogbeurt. 

Thermostaat 

Heeft u de thermostaat in de wintermaanden flink hoger staan als normaal gesproken? Dit is niet aangeraden. Het kost u namelijk ongeveer 10% extra als u dit iedere dag zou doen het gehele jaar. U kunt in plaats van de verwarming dan ook een extra trui aan doen of een dekentje pakken. Dit geldt natuurlijk ook voor de overige kamers. Als u hier niet aanwezig bent, kunt u de thermostaat het beste niet aanzetten. Veel mensen kiezen ervoor om de verwarming in de slaapkamer aan te zetten. Dit gaat u op de lange termijn echter flink wat euro’s kosten. Het is tevens beter voor uw slaapcomfort om de kamer op een lagere temperatuur te houden.

Reageren is niet mogelijk.