Verzorg je nagels als een pro Verzorg je nagels als een pro

Verzorg je nagels als een pro

Zie jij er graag goed verzorgd uit en doe je graag je nagels? Deze hobby is niet alleen rustgevend en een leuke creatieve uiting, het bespaart ook nog eens een hoop geld als je jouw eigen nagels kunt doen of hier zelfs geld mee verdient!

Als jij professionele resultaten wilt bereiken en jezelf wilt ontwikkelen als nagelstyliste, dan zijn er diverse merken op de markt die jou hiermee verder kunnen helpen. In dit artikel leer je meer over Staleks Pro producten, waarom deze een goede keuze zijn en hoe ze jou helpen met de finishing touches voor de meest professionele nagels.

Waarom kies je voor Staleks Pro?

  • Hoogwaardige materialen: Staleks Pro maakt vaak gebruik van hoogwaardige materialen, zoals roestvrij staal, wat zorgt voor duurzaamheid en langdurig gebruik van de nagelverzorging instrumenten.
  • Ergonomisch ontwerp: Veel van de producten zijn ontworpen met aandacht voor ergonomie, wat betekent dat ze comfortabel zijn om vast te houden en gemakkelijk te gebruiken zijn tijdens je nagelverzorgings sessies.
  • Professionele kwaliteit: Staleks Pro richt zich op de professionele markt en biedt daarom instrumenten die voldoen aan de eisen en verwachtingen van nagelstylisten en schoonheidsspecialisten. Perfect dus om verder mee te leren en de mooiste nagels te creëren.

Nagelriemen verzorgen voor experts

Cliënten met droge handen of die veel met hun handen werken, hebben vaak last van ruwe nagelriemen of losse velletjes. Het maakt niet uit hoe mooi je de nagel lakt, als de nagelriemen er niet strak bij staan, valt dat toch erg op. Daarnaast is het netjes onderhouden van de nagelriemen belangrijk vanwege:

  • Gezonde nagelgroei: Goed verzorgde nagelriemen bevorderen gezonde nagelgroei. De nagelriem beschermt de matrix (het gebied waar de nagel begint te groeien), en een gezonde matrix draagt bij aan sterke en gezonde nagels.
  • Voorkomen van infecties: Door de nagelriemen goed te verzorgen en te hydrateren, kunnen nagelstylisten helpen bij het voorkomen van infecties. Beschadigde of uitgedroogde nagelriemen kunnen gevoelig zijn voor infecties, die ongemak en problemen met de nagelgroei kunnen veroorzaken.
  • Makkelijker nagelstyling: Een goed verzorgde nagelriem maakt het voor nagelstylisten gemakkelijker om nagellak, gellak of nagelverlengingen aan te brengen. Het zorgt voor een schonere en nauwkeurigere toepassing.

Het is dus ontzettend belangrijk om de nagelriemen goed te verzorgen. Hiervoor kun je diverse producten gebruiken:

Nagelriem schaar of tang

Met een nagelriem schaar of tang (nipper) kun je de dode huid van de nagelriem knippen. De tang is iets dikker dan de schaar, dus het gaat er vooral om wat jij prettiger vindt om mee te werken. Beiden zijn perfect om de dode huid weg te halen bij de nagelriem, om zo een mooie nagelriem terug te krijgen.

Naar het volgende niveau

Als je in het bezit bent van een professionele machine, dan kun je hier opzetstukjes voor kopen die helpen met het schoonmaken van de nagelriem. Zo kun je diverse opzetstukjes vinden die helpen met het schoonmaken onder de nagelriem of die de huid polijsten na het knippen van de nagelriem. Zo zorg je echt voor een gezond uitziende nagelriem.

Nagelriem pusher

Als de nagelriem geknipt en gepolijst is, kun je met de pusher zorgen dat de randen weer mooi naar binnen staan. Zo houd je een mooie en strakke oppervlakte over om te lakken. Dit zorgt er ook voor dat er minder kans is op ontsteking van de nagelriem.

Na de nagelriemen

Als de nagelriemen er gezond uitzien, is het tijd om de nagel verder te preppen. Door de nagel in een mooie vorm te vijlen, kun je niet alleen de groei van de nagel stimuleren, maar zorg je er ook voor dat je een mooie, natuurlijke lak kunt neerzetten. Hiervoor kun je wegwerp nagelvijltjes gebruiken, zodat je klant niet in het nagelstof van de vorige klant zit.

Werk jij juist met gellak of zet je acryl nagels? Dan kun je een opzetstukje gebruiken voor op je machine om dit stevige materiaal gemakkelijk te vijlen nadat je het hebt geplaatst. Aangezien je deze bitjes na elke klant goed moet desinfecteren, is het verstandig om meerdere setjes te kopen, zodat je op één dag meerdere klanten kunt helpen, zonder eerst een heel reinigingsproces te moeten doorlopen.

De mooiste nagels

Als je alle stappen hebt gezet om een prachtige nagel te zetten, zul je merken dat de diverse Staleks Pro producten enorm helpen om ervoor te zorgen dat ze echt zullen opvallen. Niet alleen zien de nagels er mooi uit, iedereen ziet dat jij ook weet hoe je de huid rondom de nagels hoort te verzorgen en dat alles er strak uitziet. Jouw reclame komt immers ook doordat andere mensen jouw werk zien op de handen van je klanten.

Veel succes met het verder uitbreiden van je nagelsalon en het worden van een echte pro!

Reageren is niet mogelijk.