Diensten Floor Mediation Diensten Floor Mediation

Diensten Floor Mediation

Wanneer u twijfelt om Floor Mediation in te schakelen, is het handig om eerst te weten wat ze allemaal te bieden heeft. Dat is de reden dat dit artikel is geschreven. Het is namelijk erg belangrijk voordat u een stap maakt naar mediation dat u weet wat u kunt verwachten. Wanneer u dit artikel helemaal leest weet u wat Floor Mediation allemaal te bieden heeft.

Algemeen

Floor Mediation is in het leven geroepen om alle conflicten tussen partijen op te lossen. Het is namelijk zo dat mensen snel geneigd zijn om juridische stappen te ondernemen. Wat vaak blijkt, is dat wanneer mensen juridische stappen ondernemen dat het conflict alleen maar erger wordt. Dit is doodzonde en dat is de reden dat Floor Mediation een tussenstap wilde zijn. Deze stap is in het leven geroepen om de conflicten op te lossen voordat er juridische stappen bij te pas komen. In de volgende alinea wordt duidelijk welke diensten Floor Mediation kan leveren.

Diensten

Het is een feit dat geen enkel conflict hetzelfde is. Floor Mediation heeft altijd te maken met verschillende soorten mensen en verschillende conflicten. Dit leidt ertoe dat de diensten die ze leveren opgedeeld zijn in verschillende groepen. Wat van tevoren gezegd wordt is dat geen conflict te gek is voor Floor Mediation. Hiermee bedoelen ze dat wanneer je denkt dat jouw conflict niet bij de dienst past, dat je gewoon moet bellen. Bij Floor willen ze namelijk ieder conflict oplossen. De diensten die Floor Mediation te bieden heeft zijn: Familie-mediation, scheidings-mediation en arbeids-mediation. Dit zijn de meest voorkomende conflicten tussen mensen. Doordat er na de mediation nog een juridische stap mogelijk is, valt er niks te verliezen met mediation terwijl de slagingskans een stuk groter is dan direct juridische stappen te ondernemen. Dat is de reden dat u Floor Mediation moet contacten, zodat u kunt vragen waar ze u bij kunnen helpen.

Reageren is niet mogelijk.